Jump to content

Moto Zajednica

kingN1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    102
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Suzuki SV650S

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

kingN1's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Slicno je i kod mene,mislim da je to ok.Kad je hladan i ne palim ga duze vreme preko zime,dok se ne zagreje pada mi na 1000 obrtaja,kad se zagreje na 1300.
  2. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Ako neko ima ovakav nosac kofera,i zeli da mi proda ova 2 dela sa slika koja mi fale, ili da skine sa svog motocikla i napravi mi kod majstora neka se javi da se dogovorimo.
  3. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Да завршим ову тему, можда ће некоме помоћи. За сада је проблем решен, видећемо када прође неко време. Нисам мењао акумулатор јер је показивао 12,7v када сам га напунио(надам се да ће послужити ове године). Што се тиче FI грешке, за сада је нема. Само сам попрскао браву контакт спрејом и одвојио клеме од акумулатора и мало "разрадио " браву кључем. Вероватно је брава кородирала од стајања преко зиме.
  4. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Proverio sam, crtica je na sredini i mislim da je to ok. Akumulator mi je los, treba mu zamena(posle praznika ga menjam). Mislim da je problem u bravi, videću kad promenim akumulator.
  5. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Izgleda je nesto u vezi prekidaca za paljenje,ali i dalje mi se greska ne pojavljuje uvek,nego po neki put,da kazem imao sam srecu da je potrefim.
  6. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Našao sam grešku - c42
  7. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Video sam video, ali je kod mene problem sto nije konstantna greška, nego povremena.i zbog toga kompjuter ne pamti grešku. Postoji jedan mali "kabl" koji može da se kupi na ebay-u i koji pamti greške. Ali da ne bih ga kupovao, jedino mi preostaje da kad se greška pojavi ne isključujem kontakt, podignem sedište i stavim u dialer mode i vidim grešku. To su me savetovali na sv rider forumu! Zadnjih 2 dana se ne pojavljuje greška ali sam samo palio motor nisam vozio, zbog lošeg vremena, videću kad se prolepsa.
  8. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Danas sam imao problem,imali smo otvaranje sezone vozili se jedno 20-tak km u grupi,parkirao motor,i kada sam hteo da ga upalim da krenem kuci posle nekih 2sata upalio mi je FI gresku.Kada sam krenuo da ga upalim ,nije hteo samo je verglao.Iz drugog puta sam uspeo da ga upalim.Vozio se normalno do kuce nekih 30-40km,sve je bilo ok.Kada sam stigao kuci ugaso sam,pa ponovo FI pri paljenju.Sad neki put imam gresku neki put nemam kada zelim da upalim.Probao sam dialer mod i tamo mi nije pokazao nikakvu gresku -coo.Sta bi moglo da mi pravi problem?
  9. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Po mom skromnom misljenju Yuass-a je pro(malo veca cena al vredi).
  10. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Mislim da sam nasao "uzrok" problema.Kupio sam pre neku godinu na Aliju pokazivac stepena prenosa i on se kaci direktno na dzek(nema nekog budzenja),e sad kada njega skinem sa dzeka motor bolje radi.Pretpostavljam da on crpi previse struje pa motor na leru slabije radi dok se ne zagreje(jer je akumulator stariji).
  11. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Ako sam lepo razumeo,treba da skinem karburator ,rastavim i ocistim dizne...ali ja nemam karburator?
  12. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Imam problem sa saug-om,kad upalim motor(hladan) ne odradi svoje nego moram da malo potpomognem tako da drzim gas dok se malo ne zagreje.Da li je neko imao problema sa njim,neka pomoc u pitanju je Svsk5.
  13. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Od kada sam kupio polovan motor(2012) sipam samo 5100 15w50,na pocetku koliko se secam je bilo na Motulovom sajtu da se sipa 5100(10w40),ali posto je moj motor presao tada 20000(sumljam da je prava kilometraza)ja sipam pomenuto 5100 ulje(nikad nisam imao problema da mi motor trosi ulje).Medjutim zadnjih godina je prva opcija 7100 na sajtu pa razmisljam da li da probam i sipam 7100 ali i dalje 15w50 ili da ostanem pri staroj 5100 15w50 gradaciji i ne eksperimentisem nista?
  14. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Sta sipati izmedju ova 2 ulja u SV k5 Motul 5100 15w50(TECHNOSYNTHESE) ili Motul 7100 15w50 (100%sintetika)?
  15. kingN1

    Suzuki SV 650/s

    Sto se tice akumulatora ja kupio Vartin koji sam pronasao na njihovom sajtu da odgovara mom motociklu.Prve godine koriscenja je bilo ok ali posle prve zime su mi se javili problemi kod paljenje,da ne kazem palio je tek iz drugog puta uz velike muke posle restartovanja ekrana...... Bio sam veoma zabrinut i nije mi padalo na pamet da moze nov akumulator da mi pravi problem.Sasvim slucajno sam naleteo na stranom forumu da je problem u tome sto akumulator koji sam ja imao je imao duplo manju udarnu moc paljenja nego sto bi trebalo da bude i zato sam ja imao problema sa paljenjem.E sad ne bi meni bilo krivo jer je akumulator 100% ispravan nego sto me ovi sa oficijalnog sajta zeznuli da uzmem taj model.Da ne duzim kada sam uzeo Yuassin(sa duplo vecom udarnom snagom) odgovarajuci model evo vec par godina nemam vise problema.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja