Jump to content

Moto Zajednica

todorovic 111

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

todorovic 111's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. U dealer modu mi izbacuje ``00 gornja crta ne stoji na sredini ovako ~00.Po manualu kaze da je ispravno samo ako stoji na sredini - 00,a da nije ispravno crta dole ili gore.Da napomenem da je otkacen servo motor i da je izbacivao c46 gresku za exaust ventil koja je iskljucena na ecu konektoru po upustvima yoshimure i slicnim sa neta.e sad zbog cega izbacuje ovo 00 sa gornjom crtom koja nije corect po manualu i kako se to moze resiti.Nadam se da sam objasnio kako treba.
  2. Cestitam na kupovini ,dobar izbor je ako ti odgovara snaga ,ja sam zadnjih 7 god proveo na trenutno razbijenoj XL600r pouzdan ne zahtevan za odrzavanje a pruza dosta za malo para .Jos jednom sa srecom
  3. Zanimljivo mi pratiti ovu temu jer sam i sam vlasnik jedne XL600R-ke ,koja je trenutno mrtva i ceka bolje dane .Srecno u sredjivanju i nada m se video snimku.
  4. Mozes li nam malo vise opisati prepravku ,tacnije od kog Ktm-a je rep sa bocnim plastikama,kao i sediste i koje si prepravke morao da obavis da to uklopis .
  5. za precnik krivine jel isto vazi spoljni 60 ili je unutrasnji pa da mogu saviti oko cevi fi 60
  6. Dimenzije rama su 350 mm x 245 mm ,jesu li ovo unutrasnje ili spoljasnje dimenzije ,ovih dana planiram izradu pa bi mi taj podatak znacio
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja