Jump to content

Moto Zajednica

dushko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: dushko

  1. ja sam spreman da prodam swoju gileru runner 125 dwotaktnu,i da sednem na kawu 250r. .al bih samo josh za owu sezonu sredio josh malo gileru,swe sam komplet sredio kao bombona je,samo josh da stawim neki bolesno dobar auspuh,pa bi hteo da pitam koji mi preporuchujete,izwinite shto skrecem sa teme. .! razmishljao sam o zx-r,al to ce ga ugushiti to je za 50ccm,ne znam koji da stawim,a da me ne koshta puno,i da mu da malo snage i dobar i jak zwuk. .?! ?? inache,da druze 2T je dwotaktni,a 4T je chetworotaktni,mislim da je i logichno,a i nije niko izmislio tu skracenicu,nego npr na uljima itd pishe 2T ili 4T. .!
  2. *ebena ninja 250r. .brukica od motora,gledam da ga pazarim owo leto ili mozda chak zima,jeftinije. .! bacite neki sajt ako imate,znam owe nashe i to,al mozda bi mi znachilo ako imate neki bosanski chuo sam da su tamo bruka jeftini motori. .! !
  3. dushko

    Kawasaki ninja 250R

    ljudi aj bacite neki sajt neshto da nagazim i ja neshto jeftino tu kawu,bash sam se nalozio,imam gileru runner,i hocu da je menjam za ninju 250r. .! chuo sam da su u bosni mnooogo jeftiniji motori nego owde. .!? ako neko ima neki bosanski sajt. .!?
  4. dushko

    Sta kupiti od ovoga?

    aaaa jaooo. .matori,i ja sam u ogromnom problemu. .mnoooogo sam se nalozio na ninju,ja inache wozim gileru runner 125 dwotaktna mashina,i menjao bih je i doplatio za kawu 250,ali brt ne znam gde da je nadjem dobru za neku malu lowu,jer nisam bash pri lowi. .i ne znam da li da menjam ili da prodam prwo gileru pa da na zimu uzmem kawu,jer mi gilera bash bash wredi,motor je bash bash ekstra,gledam drugarima chak da ga prodam,jer je bash bash dobar motor,tako da ako je neko zainteresowan. .! a za kawu ne znam shta cu majke mi,josh mi niko na swetu nije rekao nishta loshe za taj motor,a meni se prewishe swidja tako da cu ga najwerowatnije pazariti,al mi je jedan majstor rekao da je za pochetnika sa brzinama bolja yamaha ybr250,al to je naked,ja to ne wolim. .ali isto je ok motor. .! ne znam shta da kazem,ja uzimam kawu,a ti kako hocesh. .!
  5. hwala ljudi. .! :D zajebana su ta crwna slowa nekad. .weoma. .!
  6. ja imam gileru runner 125 dwotaktnu u jako dobrom stanju,i hteo bih na kraju sezone da je menjam uz doplatu za neki motor chetworotkatkni na brzine,moje pitanje je shta wi mislite o kawasaki ninja 250r motoru,i ako ne taj,onda koji i zbog chega. .! hocu nowiji motor dakle koji se retko kwari,malo troshi,i moze da podnese moje drndanje,poshto sam jako slab sa brzinama. .?! neki kazu da je to yamaha ybr,ali ono ja sam wishe za sport warijantu ne wolim naked,enduro i kros motore. .! ??!
  7. zovem se dushan i volim motore,tj nedavno sam zavoleo. .drago mi je shto sam postao chlan,hvala alkosima BJB na pomoci oko predstavljanja. .! pozdrav. .!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja