Jump to content

Moto Zajednica

ramaro

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ramaro

  1. Dozvolite da "pokvarim" temu sa par neobrađenih, amaterskih snimaka istog mjesta kako biste vidjeli razliku i više cijenili Nikolin trud i rad. Svaka čast, samo naprijed!
  2. Kao i svima prije mene, šta god ovdje da napišem zvučaće kao ponavljanje, ali tako mora... Nema tu mnogo toga za reći, a da bude različito jer je na sve nas ova tvoja "priča" (pod navodnicima jer je mnogo više od toga) ostavila maltene isti utisak, počevši od naslova, koji je, rekao bih kao i ti, na prvi pogled običan i nenametljiv, a ustvari veoma snažan, univerzalan i sveobuhvatan. Po onome koliko se kroz ovaj prozor moglo proviriti u tvoju dušu ne vidim ni razlog ni mnogo šanse da ti prvi ponovni kilometri u sedlu ne vrate i ne zadrže stari osmjeh. Pretpostavljam i nadam se da će ti poslije prvih 15-tak minuta adaptacije i nekoliko krivina biti potpuno nebitno da li šaltaš nogom ili rukom. Iskreno, ni sam ne bih imao ništa protiv jedne NC700DCT iako mi, osim možda u glavi, još uvijek ne fali ništa. Shvati ovo kao još jednu u nizu pohvalu i ohrabrenje i nadam se da ćemo se, u znak potvrde svih naših želja, već ovog ljeta kucnuti čašama na nekom od moto skupova u Crnoj Gori. Bio si već u Dubaiu i u Hrvatskoj, sada je Crna Gora na redu. Poziv je otvoren, čekamo te, a do tada VELIKI POZDRAV!!!
  3. Ako njoj retrovizori služe za šminkanje, meni najveći ključ iz alata služi za lomljenje farova, retrovizora, šoferke...
  4. Imam pitanje: u cemu je fora sa "reduced effect" verzijama motora (EN 500, VN500 i mnogi drugi), tj. na koji je nacin postignuto to drasticno smanjenje snage sa 50 ne 27 KS iz iste zapremine motora i moze li to ogranicenje da se skine pa da i ta verzija ima 50 KS?
  5. Zdravo svima. Vec neko vrijeme pratim forum ali se do sada nijesam oglasavao. Jos uvijek trazim svoj motor. Do sad sam vozio kineza ali je prodat. Pohvale za forum, svidja mi se. Nadam se dobrom druzenju. Pozdrav iz Crne Gore.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja