Jump to content

Moto Zajednica

batakole

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu batakole

  • Rođendan 06.01.1956.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Majdanpek
  • Motocikl
    Kawasaki 450LTD

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

batakole's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Ima nas nekoliko, na žalost malo nas je aktivnih. Inače glavni putni pravci su obnovljeni kao i dunavska magistrala. Put u pravcu Žagubice je na žalost i dalje u lošem stanju. Sa Peđom sam se vozio nekoliko puta.Bio je gost na druženjima i vožnjama MK Čoper Srbija. Posećivao sam ga u Moto laboratoriju kad god sam imao prilike. Bio je dobar drug i čovek. Ako te put nanese kroz Majdanpek, obavezno se javi.
  2. Odličan putopis, ponosan sam što sam poznavao Peđu ,dobrog i izuzetnog čoveka. Neka su mu laki putevi Gospodnji.
  3. Počivaj u miru prijatelju, ne mogu da verujem. Saučešće porodici.
  4. Upravo naiđoh kako tovare motocikl na šlep. Crvena jamaha diverzija NS registracije. Udes je bio u tunelu prema Kladovu. Nisam video kolegu,ne znam u kakvom je stanju.
  5. Imao sam tu čast da upoznam tog velikog čoveka. Počivaj u miru dobri čoveče. Saučešće porodici.
  6. Neki lik iz Aleksinca je prepravio na ltd 450 sa kaiša na lanac ali ne znam kakva je sve prepravke uradio. Na EN je to verovatno lakše pošto ima i takvih modela.
  7. Boki majstore,brzo se oporavi i kreni iznova bez stresova.Trebas nam Veliki covece.
  8. Ja sam te trake kupovao u Beogumi preko puta Ade. Prodaju se na metar.
  9. Ja sam moj takođe skratio brusilicom baš iz tog razloga sto je noću nemoguće voziti. Samo pažljivo i lepo ošmirglaš i budr ko nov.
  10. Svaka cast momcima,samo na zalost sve manje ima normalnih ljudi.Sve je vise onih koji ni glavu ne okrecu pa cak i ne staju kada naidju na nastradale. Treba podrzati i poci primerom ovako hrabrih i pozrtvovanih ljudi.Ponosan sam sto sam deo zajednice kojoj pripadaju i ovi heroji.
  11. Najbolji majstor za karburatore je Bokilic iz Nove Pazove. Ima puno tema i zapisa ovde na forumu o njegovim zlatnim rukama i velikom znanju za motore a pogotovu za karburatore. Imam i licno iskustvo sa njim.Od kad mi je prestelovao karburatore,motor se preporodio.Izvanredan majstor i covek.
  12. Nisam bio ni svestan koliko moze da se nauci citajuci ove postove . Odsad pazljivo citam svaku rubriku .
  13. Ja sam prepoznao po nekim slikama moj motor Kawasaki 450 LTD koji je majstor Bokilic tako sredio da prosto nisam mogao da ga prepoznam.Svaka cast i sve pohvale za takvog majstora,ja sam prezadovoljan ucinjenim.Motor je kao preporodjen. Pozdrav za velikog majstora koji je iako bolestan i pod temperaturom sve odradio perfektno.
  14. Imas reflektujuce samolepive siroke trake u crvenoj,narandzastoj i beloj boji u Beogumi preko puta Ade u BG. Mislim da je Radnicka ulica.Prodaju se na metar i nisu skupe.
  15. Moze da se ide i kolima u kom god smeru hoces,samo malo opreznije posto je put dosta uzak.Priroda je neponovljiva i nezna se kad je lepse putovati,da li u prolece ili jesen.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja