Jump to content

Moto Zajednica

Baneelectric

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Baneelectric's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Taj prvi je sant regulator,fetovi i trebaju da se greju (ne mnogo) ali je caka da ih kvalitetno otvaras,odnosno da drajver imapotpuni on-off. Serijski je druga neka prica,tu je problem stabilnost (vidis i sam da za njega nisu dali nacin detekcije napona) dok kod sant tipa imas average i peak varijantu. Obrati paznju na to kako detektuje napon na prvom sa fetom,pise da je average i iz toga zakljucujes da drajver vecim delom odmara fetove a kad je potrebno samo ih otvori i prespoji namotaje.Ne prati pikove napona,to je ubistvo za fet jer je tesko definisati sta je tacno pik.
  2. Za Lug-a.reg sh.pdf
  3. Koji napon smatramo za dobro punjenje reglera? Da li je to 13v 14v ili priblizno 15v? Suzuki konkretno u svom manualu kaze da je kod odredjenih motora 15 v ok (preciznije 15,2v)
  4. Baneelectric

    Regler

    Evo ovako,samo da vas obavestim da je tema Hladan regler koji puni ukinuta iz razlpga prepoznavanja oglasavanja od strane urednika.Regler NIJE vise na prodaju i nece ni biti.Sto se tice saveta koji su vam potrebni za izradu regulatora,mislim na one koji hoce da to prave za sebe mogu da mi se obrate slobodno.Vidim da vas to zanima a niko nece da pita i postavi konkretno pitanje.Po zanimanju sam ing elektrotehnike,prvak SCG-a u robotici i imam ogromno iskustvo u auto elektrici.Radim kao dijagnosticar kvarova u dosta servisa kao unajmljeni radnik.Poseban pozdrav cika Duletu! Odzdrav!
  5. Pozdrav iz Deliblata i Deliblatske Pescare!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja