Jump to content

Moto Zajednica

laca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    39
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: laca

  1. Napisi mi neki kontakt telefon.Zeleo bih nesto da te pitam.

  2. Darko pravi odlicne Auspuhe.On je u Rangu sa Dragonom.Vise puta mi je radio i bio sam prezadovoljan.Njegovi saliveni varovi su kao fabricki.A sto je isto vazno nije preskup.
  3. Ako su ubacili 5 brzina onda je to pun pogodak.
  4. Imao sam Hondu 600 i mislim da joj fali 5 brzina da umiri rad motora.Kad sam je vozio refleksno sam uvek iz 4 brzine trazio 5 brzinu.Ali to je tako.Dobar motorcic za pocetnike kao sto sam i ja tada bio.
  5. Napisite broj telefona da ga kontaktiram.Hvala.
  6. Pozdrav bajkeri.Ne mogu da nadjem majstora za Harlija.Potrebno mi je stelovanje karburatora ili bolje receno rada motora.Bio sam vec kod Saleta u Temerinu i kod Dencike u N.Sadu ali nisu mi to uradili kako treba.Ako neko zna nekog dobrog majstora u krugu 60km od N.Sada neka mi napise.
  7. laca

    Uvoz iz Kanade

    Ne moze.Rekli su mi u AMS.Moze da mu bude broj sa 5HD-------sto znaci da nije za Ameriku i ipak ne moze.Moj harly je 1HD------ ali je uvezen po starom zakonu.Ta tri komada su u N.Sadu.Tipovi koji rade u AMS su mi tada kad sam pitao savetovali da nijednog Harlyja ne pokusavam da uvezem jer i oni nista o tome ne znaju.Tako da sam pre dva meseca kupio motor koji je ranije uvezen.
  8. laca

    Uvoz iz Kanade

    Hteo sam da uvezem Harlija iz Nemacke,pa sam bio u AMS gde rade homologaciju i odgovor je da nema sanse.Iako je vec homologovan za Nemacku.Lik mi rekao da tri komada cekaju vec par godina.Carinu su ljudi platili i mogu samo da ih gledaju ili da idu u delovima.Drzava uzme lovu za carinu a za dalje ih boli dupe.
  9. Meni je na Hondi Shadow 750 topove radio Robert.Neznam dali jos uvek radi i takve stvari ali je zvuk i izgled bio odlican.
  10. Kupujem rol bar za Harley Davidson vrsca-v rod.
  11. Ja nigde nisam naveo da zelim u spic sezoni da putujem.Za to putovanje mi je dovoljno maksimum 1000 evra.Sa svim troskovima i ulaznicama.Naravno za mene samog.
  12. Srdjane ti kao da zaboravljas da smo mi bajkeri uglavnom ogranicenih finansija.Tvoje putovanje je puno kostalo.Moze to puno manje da kosta.Gorivo i spavanje je najveca stavka.Uvek gde je moguce spavanje na divljaka,sator,vreca.Naravno Azurna obala je skupa ali postoje i prodavnice tipa Aldi,Lidl,Cora,Tesco.
  13. Sigurno dve nedelje.Ako bude zainteresovanih dogovoricemo se oko svega.
  14. Sve varijante su otvorene.Zelim taj muzej da vidim.Vremena imam.Naravno da je lova primarna stvar.Spavanje gde stignes i gde je jeftinije.Ja bih voleo da se prikljucim ljudima koji imaju vec nekog iskustva sa duzim putovanjima a i sa razradom plana rute,bukingom i ostalim stvarima.Nisam ni ja ne iskusan bajker ali nisam bas dobar za organizaciju puta
  15. Voleo bih da se prikljucim drustvu ili pojedincu za voznju do Spanije.Do Barcelone bih ja zeleo.Tacnije voleo bih da vidim muzej Salvadora Dalija u Figuerasu.Vreme polaska mi je fleksibilno t.j.mogu kad hocu.Vozim Hondu vt 750 ace tako da nisam za neke jurnjave posto je to choper-kruzer.
  16. Pozdrav Sebo!Dali mozes da napravis prohromski rolbar za Hondu vt 750 ace.Konkretno mene interesuje model Lindby Linbar od cevi 1".Imam produzene nozne komande na motoru.
  17. laca

    Italy 2015

    Izvini nisam video da si vec napisao cenu putovanja.Hvala.
  18. laca

    Italy 2015

    Znam da je svaki trosak putovanja individualan,napisi koliko si ti potrosio za to putovanje.Pozdrav.
  19. laca

    Italy 2015

    Napisi koliko te je to celo putovanje kostalo.Naravno otprilike.Imam u planu tako nesto.Pozdrav.
  20. Niko ne pise dali se odrzalo deljenje paketica bajk deda mrazova.Mislim zbog loseg vremena.
  21. Od kad je umro matori gazda Luisa prosle godine primetno je da je sve manje snizenja cena kao i sve slabiji izbor opreme.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja