Jump to content

Moto Zajednica

zocky

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zocky

  • Rođendan 31.03.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NOVI BEOGRAD
  • Motocikl
    PEDA WIND 50

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zocky's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Драги форумаши,већ пар дана желим да напишем нешто о ПЕДА скутеру али ево тек сада ухватих мало слободног времена. Мој скутер је поменуте марке, модел је Wind 50. Има 2000 км на сату и 2010 год. За ове две сезоне колико га возим, нисам имао ама баш никаквих проблема са њим. Наравно причам о 2Т скутеру , са просечном потрошњом од 3,5л на 100км.Пре њега сам имао Спринт exactly, и он ме лепо служио, али је Педа много лепши за вожњу-вел. точак 16".Не желим да хвалим ове скутере,само да напоменем да нису сви тако лоши као што се писало по форуму. Истина ниједан из оних ранијих прича није био модел "Wind", или ја имам среће са мојим . Скутер од првог сервиса одржавам сам, тако да сам избегао непријатности са сервисима и сервисерима. Толико за сада од мене у жељи да бар мало поправим лошу слику о Педа скутерима. Поздрав од Zocky -ја са Н.Бгд-а.
  2. CF MOTO V5, Vozi moj drugar i jako je zadovoljan sa njim.Motor je sa automatskim menjacem, a jedan takav se pojavio na "MOJ AUTO". :http://www.mojauto.rs/polovni-motori/753283_cf_moto_V5_2007_god. Pozdrav!
  3. Ima ih TRION motors, na Novom BGD. Ja svratio da pitam i dobio gratis,
  4. Ja juce bio u laboratoriji.Arakis mi ugradio alarm, sve funkcionise besprekorno.Pozdrav svima iz laba, ekipa super, i vidimo se !!!!
  5. Ako ima jos alarma, ja bih se prijavio za jedan sa ugradnjom!
  6. Pozdrav svim clanovima foruma od Zokija sa Novog Beograda. Uglavnom sam automobile odrzavao sam , a od skoro sam vlasnik jednog skutera pa cu videti kako cu se snaci u ovoj oblasti.Nadam se o.k. uz pomoc foruma .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja