Jump to content

Moto Zajednica

HSMF

Članovi
  • Broj tema i poruka

    68
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu HSMF

  • Rođendan 04.04.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    XT 600 kurbla bre!

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

HSMF's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. [ evo malo slika sa novoprobijenog puta,sa samog vrha,deda i unuk u obilasku goveda. url=http://postimage.cc/][/url]
  2. HSMF

    Kolega mi rece da si skoro radio desnu bocnu plastiku rezervoara za Yamahu XT600 3TB,pa ako ti je ostao kalup i voljan si da izlijes i meni jednu javi na PP ili 060-441-442-4 Zeljko.Pozz

  3. Tako mene pre 7 dana baba isekla ali na 2 metra,videla je slobodno parking mesto sa svoje leve strane ali mene iz suprotnog smera koji sam na 2-3 metara nije.Pri iskakanju nisam stigao da izvucem stopalo koje je pretrpelo strasan udarac motora od auto(ni sam ne znam kako nije puklo ali je oteklo katastrofa)Pri kotrljanju po asfaltu manje ogrebotine.Hitna,policija,baka kaze standardnu recenicu-"Izvini decko nism te videla" sve je priznala i sve cu i naplatiti ali Beograd je postao uzas,prodjem celu srbiju uzduz i popreko i 70metara od kuce da me baba osakati.
  4. Plavi XT iz prethodnih postova kome je Bokilic radio agregat je moje tandrkalo,moram da pohvalim coveka jer je ispao fer i korektan.Motor radi besprekorno i ide kao blesav-sve preporuke za maestra Bokilica
  5. Da li neko ima na prodaju ili zna gde ima da se nabavi desna bcna plastika rezervoara za 3TB?
  6. Bio sad za praznike na Suvoj i pronasao precicu da se zaobidje onaj los deo puta koji smo pominjali.Dakle od prve oznake ne idete levo nego desno i ubrzo izbijate na livadu how to screen captureMalo Konjsko koja izgleda ovako.Idite levom ivicom livade i videcete put,vozite tim putem i izbijate na proplanak gde ce te uociti ovo karakteristicno drvo. kostenlos bilder hochladenLevo uz to drvo idu kolotrazi koji su jedva vidljivi ali ipak vidljivi-pratite ih i prikazace vam se ova slika how to take screenshots Odatle vidik puca na celu udolinu Veliko Konjsko i tacno se vidi kako put vodi na suprotno brdo i pri samom kraju sume sece jedan put pod pravim uglom,na tom ukrstanju idete levo i izbijate na kolski put kod druge oznake odatle naravno desno i to je to.Mala napomena,taj deo puta od ukrstanja do kolskog puta nema nikakvih kolotraga vec samo otiske konjskih kopita ali se jasno vidi da je put jer je usecen u brdo.
  7. Uhh kakav ekspresan odgovor,hvala.
  8. Da li postoji i (ako postoji) gde se nalazi osigurac koji moze da rikne pa da ne puni akumulator?
  9. Tako je.Super sto probijaju put pa ce spojiti dve strane planine da se ne ide okolo.
  10. Kobac hvala,ali moracu da stavim od 4Ah jer ne postoji dimenzija od 5 Ah koji moze da udje u leziste kod mene.U stvari ima jedan Yuassin AGM ali ne smem da kazem koliko kosta.
  11. Akumulator mi je otisao u vecna lovista,na njemu ne pise koliko je Ah,pa s'obzirom da nemam anlaser od koliko minimalno Ah da kupim?
  12. Ziko kako te je sluzio Sirac?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja