Jump to content

Moto Zajednica

Aca035

Članovi
  • Broj tema i poruka

    423
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

36 Neutral

O članu Aca035

  • Rank
    Svrati ponekad
  • Rođendan 08.11.1985.

Contact Methods

  • MSN
    aca_lex@live.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cuprija
  1. Koliko te je kostalo kada si vadio novu saobracajnu dozvolu?? HITNO!!! Pozdrav!

  2. Aca035

    FZ6 Otvoreni izduvi, pocrkali konji

    Ja skidao na 07 s2 lambda sondu nije mi pravio problem motor cak je i isao bolje ali je vise trosio
  3. Aca035

    FZ6 Otvoreni izduvi, pocrkali konji

    Ko će ga znati, izgleda da '06 neće znati da iskoristi modifikovani usis i izduv bez Power Commandera. Ljude koje znam a stavljali su otvorene izduve na s fejzerima nisu imali te probleme.Mislim da je bolje ispitati to oko auspuha prvo a ne bacati pare na power commander...
  4. Aca035

    FZ6 Otvoreni izduvi, pocrkali konji

    Lambda sonda ne verujem da ti je skinata a ako jeste prijavio bi ti gresku na dijagnostici
  5. Aca035

    FZ6 Otvoreni izduvi, pocrkali konji

    imam dva fazera i na oba imam leo vince na jedan imam kn filter na drugi fabricki i na oba sam dobio snagu.Power commander za to ti ne treba a bilo je i reci na stranim forumima sa podesavanjima c1 i c2 zavrsavas posao mada ti ni to ne treba pretpostavljam da ti je fabricki c1 i c2 0 i neka ostane tako.To sto je izgubio snagu je sigurno do auspuha nema sta drugo po meni mislim da bi to trebalo da pogledas.\da napomenem meni motor bez db kilera je startniji nego sa db kilerom ali sa db kilerom imam nesto malo vecu konacnu brzinu
  6. Aca035

    Held tank torba

    Ajd daj broj da se dogovorimo
  7. Aca035

    Yamaha , yzf r1 2005

    Prodajem Yamahu yzf-r1 2005 , motor je u odlicnom stanju gume odlicne (Dunlop qualifier rr) , Presao 19000 km Registrovan do juna 2011 godine,Moguca zamena za noviji maxi skuter ili Noviju R6, gsxr 600 ili slicno u toj kubikazi.Cena 6000 eura. Kontakt telefon 063/600-784. ]
  8. Aca035

    Pukoh još 2.000, u najavi

    U pocetku sam placao kao savestan gradjanin a onda su mi zalepili kaznu jer sam platio i od tada nista....imam 30tak kazni samo ja.Za sada nista nije stiglo a i ako stigne upalicu zatvor
  9. Aca035

    potrebni delovi za yamahu fz6n 2005

    E sad kazes ja porucio nov komp > :'( :'(
  10. Aca035

    potrebni delovi za yamahu fz6n 2005

    Meni treba deo za moj motor ako ne uzimam nov potrazice mi polovan pa ako hoces mogu da pitam koliko je ceo motor pa da podelimo troskove
  11. Aca035

    potrebni delovi za yamahu fz6n 2005

    Ako imas nekog preko neka ti pokupi sa nekog otpada sve delove koji ti trebaju...
  12. Aca035

    Shark S800 boreal mat

    stariji model ja dao 80 eura (nova) doduse u louisu ali bi dao i 160 sada da ima isti dezen i s velicina ;D
  13. Aca035

    Koji model kacige nosimo?(foto)

    Shark je odlican jos ako uzmes na snizenju pun pogodak....Ja sam devojci uzeo za 80 eura s800 a held tu ne moze ni da pridje kao ni ostale marke slicnog ranga kao i held.....
  14. Aca035

    Koji model kacige nosimo?(foto)

    hmmm mislio sam da se skida postava....verovatno moze da se zasije dobrone znam kakva je postava mozda mozes i prstim malo preko postave mada najbolje je da je malo recnes
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja