Jump to content

Moto Zajednica

SASA BMW R25/2

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SASA BMW R25/2

  • Rođendan 05.07.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    PIROT
  • Motocikl
    BMW R25/2

SASA BMW R25/2's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pa to je taj klip,moj drug za njega kaze da je legura sranje.Nece to da namesti?

  2. naruci kod Ulija u Frankfurtu. Tuning klip sa karikama. dobices 3ks sa tim klipom.http://www.ulismotorradladen.de/uli/Web/shop/Home.aspx To je najbolje i najkvalitetnije i mogu da ti posalju.

  3. Jimi radim generalku na r25,potreban mi je klip 69mm sa karikama,gde mogu da to sad nabavim,na ebay.de ima neki noname za 120eura moj drug mehanicar nece njega da stavimo kaze da su nekvalitetni,sta mislis o tome?

    Pozdrav iz Pirota

  4. Krce radim generalku na r25,potreban mi je klip 69mm sa karikama,gde mogu da to sad nabavim,na ebay.de ima neki noname za 120eura moj drug mehanicar nece njega da stavimo kaze da su nekvalitetni,sta mislis o tome?

    Pozdrav iz Pirota

  5. Peco radim generalku na r25,potreban mi je klip 69mm sa karikama,gde mogu da to sad nabavim,na ebay.de ima neki noname za 120eura moj drug mehanicar nece njega da stavimo kaze da su nekvalitetni,sta mislis o tome?

    Pozdrav iz Pirota

  6. Hvala na informaciji Dane,sutra ih zovem.Veliki pozdrav druze
  7. Interesuje me dal neko zna gde mogu da nadjem rotor za BMW r25/2,i dal u Srbiji postoji neko ko moze da premota isti.
  8. Godište motocikla koji ste vozili: 1952 god. Vreme provedeno na motociklu: Kupio sam ga pre 2 meseca a zbog vremena se vozim 20 dana. Šta mi se dopada: Sve,fasciniram sam motorom,a tek onaj zvuk.... Šta je moglo biti bolje: Nisam kompetentan da na to pitanje odgovorim strucno,al po meni nista. Moj utisak: Moj utisak ne mogu nikako na ovaj nacin da prenesem,mislim da svaki motoras treba bar jednom u zivotu da zaplese s njim.
  9. POMOĆ trazim karburator od jawe 250cc 70'-72'god. Ako neko ima otvoren sam za saradnju.
  10. vozim od pre mesec dana bmw r25/2 ako se neko razume ili ima rezervne delove voleo bih se hime da stupim u kontakt.pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja