Jump to content

Moto Zajednica

Ceperko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    177
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ceperko

  • Rođendan 15.03.1955.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Draganici, Raška
  • Motocikl
    BMW R 850 R

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ceperko's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

192

Reputacija u zajednici

  1. Počivaj u miru majstorčino, nek ti je laka zemlja.
  2. U pitanju je kolega M Maraš 75 godište, bar tako mi reče policajac na uvidjaju. Nek mu je laka zemlja
  3. Dok, nismo imali potrebe da se zvanično upoznajemo jer sam donedavno bio(22 godine) javni radnik na Kopu, siguran sam da znas me dobro. Sva značajna dešavanja na planini ispratio i učesvovao u njima. Sa promenom strukture gostiju...spustio se u "mirnije" krajeve.
  4. Komšo, to oko ulaska i izlaska preko Kosova tebe ne interesuje. Ti si gradjanin Srbije. To se odnosi na one koji nisu naši državljani- odnosno stranci ne mogu da udju kod nas preko Kosova. Bilo koji stranac doleti avionom u Prištinu i onda hoće niz Ibar u Kraljevo , ne može. Pre dve godine, kolega sa foruma ZOREBRE inače iz Kumanova krene kod mene u Rašku, dodje do Jarinja i nisu mu dali dalje. Otrčim na poziv njegov da intervenišem, mislim da mogu to sredit jer znam gotovo sve policajce, carinarnike... vraga, nije vredelo, ne može i ne može. Čovek se vratio ispred praga. Ti kad se vraćaš u srbiju ulaziš sa ličnom kartom pred našu policiju bez da ikome polažeš račune gde si bio. pzd za tebe sa Kopaonika Dosta ljudi koristi taj auto put preko Kosova za Albaniju iz Raške za odlazak na more bez problema ikakvih.
  5. Ceperko

    Bugarska 2011

    Sjajna ponuda Lalajko, ako se s vremenom uklopim, zainteresovan. Negde sam pročitao da započinješ moto sezonu posetom CRNOJ RECI i Pešteru, nudim gostoprimstvo ako kreneš na ovamo. Pzd iz Raške
  6. Sredjujem unucima TOMOS TORI (u pitanju su blizanci), u igri su dva motorica, jedan je kompletan i njega ću nadam se lako obnovit. Drugom nedostaje dosta toga(ima ram vile i točkove). Mislim da mi je najsigurnije da ovde na forumu potražim i od vas drage kolege kupim agregat TOMOS automatika. Znači kupujem kompletan ispravan motor-agregat, polovan, sa dodacima koji idu uz njega. Ponude ovde u temi ili na PP
  7. Put Sjenica Prijepolje ima baš loših deonica te ga ne možeš provozati tvojim motorom.
  8. Ako iz Pazara odeš u Sopoćane, moraš se ponovo vratiti u Pazar jer samo ENDURO može od Sopoćana preko Melaja i Delimeđa do PEŠTERA- Leskove ili Karajukića Bunara do Ugla na granicu CG i tu ti nije legalan prelaz. Pa, zbog tvoje ambiciozne rute preskoči Sopoćane, vidi Đurđeve Stupove, oni su na 4 km od Pazara pa pravac Sjenica uz "Pastrmac" do Duge POljane, tu omlati porciju jagnjetine. Nastavi pravo preko Sjenice do Zlatara , NVaroši i odatle kud te volja.
  9. Ako ti odgovara Raška za usputnu dremku...pzd Ceperko 064 6657872
  10. Izgleda da ga je neko nepažnjom, plamenom brenera zakačio...
  11. Valjda neće ... motorče je kao i ona iz Sremske Mitrovice, možda me to spasi batina
  12. Ako je TORI neprodat? Rastu mi unuci pa zainteresovan...
  13. Razumeli ste valjda da za policiju biraju posebne, ako i koji normalan se odabere, njemu najpre pamet prevrnu pa mu tek onda košulju obuku.
  14. Tehnika skijanja...hhmm , imalo bi tu dosta korekcije
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja