Jump to content

Moto Zajednica

Bozo-Raus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    130
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bozo-Raus

  • Rođendan 11.06.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bozo-Raus's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

32

Reputacija u zajednici

  1. Zauzeo mesto u drugom redu, prvi zauzet.... . Srecno momci pratim temu.
  2. Bravo decki, jadranska magistrala je vrh....
  3. Svaka cast na putopisu, osecaj dok se prati kao da smo putovali sa vama, sve pohvale.
  4. Bravo bravo, ovo je ekstra za ove snezne dane, vec pravim planove za leto....
  5. Pozdrav drugari, da ne duzim mnogo nameravam da menjam kacigu, trenutno posedujem GIVI X08 HPS flip up. Sluzi me dobro vec 6 godina ali kako sam promenio motor postala mi je bucna i primetio sam da je vec postala labava sto znaci da je vreme da je menjam. Gledam po netu i pratim sve cene i nekako zbog malo tankog budzeta mi je zapala za oko GREX G9.1 pa bih zamolio da li je neko imao iskustva sa ovom kacigom a spreman je da podeli ovde na BJBikers. Unapred hvala svima na pomoci.
  6. Zoki sretan put ti zelim, sta mogu da ti kazem osim svaka tebi cast. Uyivaj u voznji i cekamo tvoj izvestaj sa putovanja i uspesan povratak.
  7. Neka mu je laka zemlja, saucesce porodici, dobar drugar nas je napustio.
  8. Pozdrav forumasi, potrebna mi je pomoc ako neko moze da me uputi u pitanju je Kawasaki KLR 500, da li moze na blok od KLR 500 da se upasuje cilindar od KLR 600. Ako neko ima glavu od KLR 500 ispravny sa bregastama neka se javi.
  9. Bozo-Raus

    BMW R1100r

    Procitah negde da je prosecna starost vlasnika BMW dobro preko cetri banke. Ima nesto u tim motociklima sto se definitivno ne dopada mladjim ljudima. Ne znam sta, da znam verovatno bih bio u komercijali BMW-a u Minhenu. Ostaje cinjenica da su mladi ljudi i BMW kao americki steker i evropski utikac - ne pasuju! Mi stariji od BMW-a dobijamo ono sto smo trazili - ekstremnu pouzdanost, jednostavno i jeftino odrzavanje, mirnu voznju kao po sinama i ogroman obrtni moment boksera koji omogucuje lenstvovanje sa menjacem dok se zija po okolnim planinama ili jezerima. Vecina mladjih, uz duzno postovanje, zeli da im motocikl pruzi nesto drugo. Uvek se iznenadim kad cujem da neko mladji (kosovski vitez, Peca BMW, Dane Deda) izjavi da voli BMW Evo, komsiju mesec dana ubedjujem da uzme R1150GS umesto Varadera, ali ne vredi. Jos nije u toj fazi, mora jos malo vremena da prodje, da se jos malo ruke rasire Srecna voznja novom vlasniku, dobro dosao u Sektu. Ovde je sve na mestu, imam 32 god. a BMW boxer sam poceo da vozim sa 29. Pre toga sam vozio Hondu CBX1000 6cilindara, veoma redak motor i za mene nesto ne procenjivo, garazirana je za lepu uspomenu, lepo sam se vozio i prepravljao kocnice i ogibljenje ali sam se na putovanju vozio sam jer nisam mogao da ispratim tempo voznje sa njom, tezak je to motor a i potrosnja sa 3 kofera je 7-8litara i eto tako sam 2010 poceo sa BMW R1100RT koji me je jednostavno odusevio sa 3 kofera ide koci i trosi 4.5-5litara na 100 i ima rezervoar za solidnih 400-450km opsega. Sada imam i R1100RT i R1100GS, sto se tice odrzavanja sve je to normalno kao i kod svakog drugog motora samo sto mi nemamo tehnicku kulturu da to radimo uredno pa kda se nesto pokvari kuknjava i sve ostalo sto ide uz to.....
  10. Bravo momce, svaka cast za putopis, bitna je volja godine nisu problem.....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja