Jump to content

Moto Zajednica

jocaa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: jocaa

  1. jocaa

    BMW R1250 GS/GSA

    kad zaljubljenost prodje..... pitam se sta je covek uzeo od radulovica?
  2. jocaa

    BMW S1000XR

    Pozdrav kolege, prodade pre neki dan svoj xr 2018 hp, u nadi da je sledeci GS1250, probao sam i blago se razocarao. Nema ono sto ima xr, imam u ponudi novi model XR po lepoj ceni u (hp(m) varijanti) ali nekako nije mi to to! Probao sam novi vozio , nekako mi je manji i ugladjeniniji od starog! Sve je nako.... ne znam, bas sam u dilemi. Stari prodade iz dosade reko samo GS, kad ono medjutim... Jel novi zaista bolji i ima ono nesto bolje od starog?
  3. da, jbg nasi putevi. ne pusta ne baca, ne trazi mnogo tegova, rekose u radulovicu ne diraj nista
  4. dunlop sportsmart mk3 na s1000xr, kao sto kolega gore reče- vrhunska guma, drzi ludački ali se nekako ne osećam sigurno na njima. Po kiši vozio ( korektno drže-koliko je to moguće u tim uslovima proveriti), brzo se greju ( mrze toplo vreme i pregrevanje-žvaću kad se pretera), otimalan rad im je spoljna temp od 15 do 30c. isključivo moje zapažanje posle drugog seta i nekih 15000. Meni na xr traju 7000-9000 km, napred 2,3 nazad 2,5 kad sam sam na motoru. Jedva čekam da ih potrošim pa bih pokušao diablo rosso 3
  5. jocaa

    BMW S1000XR

    Drage kolege, koje gume vozite na vašim XR-ovima i kako ste zadovoljni?
  6. da, u pravu si skroz. Guma ne pusta na felni , tako vozim vec 10 000, cak i ne trazi mngo tegova pri balansiranju pa sam u ovlascenom servisu dobio savet da ne diramo nista slika je nastala na delu izmedju Nove varosi i borove glave, uslovi su bili idealni a temperatura oko 25c. Za tudja iskustva sam pitao iz razloga sto mi se cini da voli samo vrhunski “hrapav” asfalt, cak iako naletim na nov asfalt (ne krupne granulacije) jako je nezahvalna. i daa ne voli da se mnogo pregreje ( osecam bacanje kad je napolju preko 40 i samim tim asfalt usijan). Mislim da sam je prerastao pa me interesuju misljenja drugih kolega koja imaju iskustva sa njom, ili mozda neka alternativa pirelli ili metzeler?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja