Jump to content

Moto Zajednica

GS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    572
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu GS

  • Rođendan 16.10.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Han Pijesak ,BiH
  • Motocikl
    KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Poslednji posetioci profila

3185 profile views

GS's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

249

Reputacija u zajednici

  1. Kamp je lako naci , kada udete u Han Pijesak iz pravca BG dolazite na raskrsnicu u samom centru (1.slika) ,na 30 m prije raskrsnice su kafici i baste sa stolovima na obje strane puta ,tu skrenete DESNO ,vozite nekih 500m i put ide oko neke stare autobuske stanice po uglom od 180 u desno ,na sredini te krivine se odvaja jedan putic LIJEVO (2. slika) ,skrenete na njega i kroz nekih 200m nestaje asfalta (3. slika) ,vozite po makadamu jos nekih 3 km i dolazite pravo na izletiste VRELA u kom je kamp.
  2. Ovde je ponestalo strelica za oznacavanje ,dalje se snalazite sami
  3. Ovih dana smo trazili jos novih staza i vecinu smo oznacili...
  4. Vrijeme je da se jave svi koji planiraju doci, ovde ili na pp...
  5. Ekipu sa lakšim motorima vodim ja ( nadam se da cu izdržati ) i nije potrebna navigacija za njih , za malo teže motore i ATV vozila sam napravio trek bez kog se teško možete snaći jer je teren specifičan i oni koji voze više puta nekom stazom teško je mogu zapamtiti Bez brige ,staza je napravljena tako da se uvijek kada nastane neki problem u navigaciji moze vratiti nazad do najbližeg makadama i zaobići ta dionica i nastaviti dalje... Za veće motore bez pravih terenskih guma ima citava mreza makadamskih puteva i lakših šumskih staza i potrudiću se da snimim i za njih nešto do petka...
  6. Ma ima terena za sve , ko ima neka obavezno ponese GPS i rezervne baterije ili punjac...inace sve ovo organizujem sam pa sam nabavku hrane i pica prepustio prijatelju koji se inace bavi sa tim i bice sve obezbijeđeno u kampu po minimalnim cijenama .
  7. Ovako izgleda kamp , inace se nalazi na 1100 mnm , udaljen je od HP 4 km a staze kojim vozimo pocinju 100m od kampa...
  8. Ipak ne zaboravi da poneses motor nisu ove staze bas toliko lose , tereni su dosta ozbiljniji nego prosle godine i nisu uopste bezazleni osim nekoliko kratkih veznih dionica koje nisam mogao izbjeci ... Kamp je lako naci ,postavicu ovde objasnjenje ,kordinate i slike...inace je udaljen 3,4 km dobrog makadama od glavnog magistralnog puta.
  9. Za nekog su i putici hard licno nisam nikada vozio sa vozacima vaseg kalibra i ne znam sta vi smatrate "hard" endurom ... Ovo je cetvrta sezona kako vozimo po sumi i svake godine imamo potrebu da trazimo jos teze staze ,vi koji vozite duze vjerovatno ste na puno visem nivou znanja i pretpostavljam da vam ovo nece biti dovoljno hard.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja