Jump to content

Moto Zajednica

profesor 1200

Članovi
  • Broj tema i poruka

    164
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu profesor 1200

  • Rođendan 10.02.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    CRF1000 AfrikaTwin

Contact Methods

  • Skype
    onlinegym

Poslednji posetioci profila

3569 profile views

profesor 1200's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

738

Reputacija u zajednici

  1. Svaka moto tura podrazumeva neki vid zrtve. Žrtvujemo vreme sa voljenima, novac,komfor. Ponekad i osecaj sigurnosti. Ali ljubav je zrtva , ljubav prema motociklu i putovanjima. Uspomene,iskustva, razvoj ličnosti su nagrada na kraju putovanja. Jedna stara fotka sa starih uspomena… Zato kolege …Put pod noge bre .)
  2. Cena goriva : od 65 do 78din naših- Tunis smestaj od 13e do …..Tunis trajekt za Tunis 108e povratna bez kabine trajekt Palermo-Napoli 68e moz i neki popust da se dobije. Predjena kilometraza ukupno 3780-+ 100km 10din Tuniskih = 1e telefon slep sluzbe i pomoci na putu , u okolini Douza ako nekome zatreba. Gumi defekt ovo ono…. sve sto vas zanima imate kontakt i slobodno pitajte.
  3. Na kraju negde izmedju snega i sunca uspeli smo stici u Podgoricu gde sam pojeo dugo priželjkivani burek. malo snega, mnogo sunca i Home sweet home…
  4. Informacija od značaja iako imate internet u romingu kao ja unutar paketa. GASITE MOBILNE PODATKE NA TRAJEKTU. Postoje morske mreze na koje se ne odnose nikakvi tarifni dodaci. To ne znanje vas moze kostati jako puno ( autor iskustvo) preporuka ugasite internet i uzivate u plovidbi.
  5. Ubedljivo najladniji dan u Africi Do vidjenja u Maroku pozdravljamo se sa ovim kontinentom
  6. https://youtube.com/shorts/i8N5dzEbzX4?feature=share
  7. Inače zanimljivog biciklistu Kaja koji se vratio u Tunis (ovoga puta sa povratnom kartom za trajekt ) smo ohrabrili recima … Kai tura ti je odlična samo cepaj - kiselo se nasmejao ,) ko se seca sa početka, Kai je lik koji je planirao turu mesecima. Od njega smo pokupili skoro sve zanimljivosti.
  8. Stigoh do kanjona, kao da sam vozio 100km ulazim u konverzaciju sa majfrendom … Are u the boss pita .? Hmm kakav boss , onaj drugi je boss ? nista ne kontam…. QQ Macko sta si sad uradio, krece milion pitanja, Macko u svom stilu cenkanja(za nalazenje kanjona) objasnio je majfrendovima da smo mi toboz neki vodici tura i da tragamo za dobrim destinacijama za turiste bajkere iz Evrope. Da ce momci dobiti procenat ako nam pokazu dobru destinaciju. APN majfrend je pokusao da nas impresionira ,)) potrudio se svojski hahaha smejem se u sebi. Macko ce platiti ovu smicalicu .Videce se posle A i ja sa njim…. U povratku sam nasao zaglavljenog drugara ćelavih guma ,,, prvo znoj suze posle smeh… Avantura level pro.
  9. Kanjon pa kanjon , posle promasene Chebika oaze kanjon i vodopadi su bili pod mora se. Jednostavno nismo prihvatali poraz kao opciju. Gore levo uz niz nikako da nadjemo ulaz motorima do kanjona, nit je kanjon neki ko u Arizoni niti je vodopad Nijagara,potok malo veci ali u toj pustoši dobije na značaju. Vodopad u pustinji sa primesom trave okolo je stvarno divna stvar za videti. Nalazi Macko majfrenda za pomoc, meni se ideja od samog pocetka ne dopada… seda baja na neki moped pun gas …. Samo da ga pratimo , levo levo desna krivina i pun gas u korito reke ,)) nekako mi drago sto je Mackova inicijativa. Sada u ovom potoku mora da vozi da sam ja nas tu uterao znam da bi mi kenjao ceo dan…tera momak pin gas, ja predpostavljam da je Macko u svom fazonu ostao pored glavnog pita ni ne slutim drugacije. Isuaeno korito, voda , mokar pesak, kamenito tlo se smenjuju. Afrika i Mitas peglaju podlogu i trakcija je tu sve vreme. Ali nekagoda se povecava sa svakim kilometrom dok potok dobija na volumenu vode. Ako se izvrnem ovde i povuce vodu sta kako kuda jbm me off ,)) pametan je Macko ceka pored puta mislim se.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja