Jump to content

Moto Zajednica

zoran zoran

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zoran zoran

  • Rođendan 07.04.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    MAKEDONIJA
  • Motocikl
    HONDA VFR750 RC24 1988

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zoran zoran's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Stavio posudu od soka od 0.5l dodao crevo napunio benzina iposao po gradu. Temperatura zraka 7 stepeni, motor hladan. U prva tri kilometara popio je 260ml lagana voznja po glavnim ulicama. Do kraja testa prosecna je pala na 5.8. NADAM SE LJETI KAD JE ZRAK TOPLIJI ako se vozi oko3000 obrtaja trosio bi 5,5l . Kad dodje vreme pisacu o tome ponovo. Za da namalis pitrosnju bitan je filtar zraka, svecice nove i kablovi. A dobro je da se steluju karburatori no to jos nisam uradio. Ako potrossnja je u koretnim granicama nije pozelno i premnogu cackati. Pozdrav iz Makedonije. U moj tekst negde i fale bukve , male goleme zasto pisem iz skucenu tastsaturu mobilnog.
  2. Pre tri meseca zagrejao sam masinu na oko 35 stepeni i proverio sve ventile u, podesenost je bila odlicna in 1.3 ex 2 do 1.8. promenio sam svecice ngk po manual. Promenio sam kablove sa bakarnom zicom u sredini kao sto je orginal. Taj posao je trajao vise casova, svako lule sto spaja kabl so svecica sam razmontirao ocistio otpornika od hrce , zalemio i sklopio kao orginal od fabrici. PROMENIO FILTER ZRAKA . Motor je mulnjevito startovao, promenio se nacin rada, sada dise punim plucama.
  3. Potrosnja goriva svih interesuje, ove masine znaju i da popiju, a u ljeti i da sprze ispod sjedala.. Kad sam kupio vfr lagana voznja po gradu, bez turiranja, obartomer se kretao od 2500 do 3000, voznja se odvijala po glavnim ulicama grada , potrosnja je bila 7l. Na otvorenim putem gde brzina se kretala od 60 do 95km/h trosio je 4.6l . Ovo je mjerenje u ljeto 2012
  4. Honda VFR750F rc24 1988, ima pominato 51200km vo inzvoredna sostojba. Ovo su slike leto 2012. Promenio sam zarulje bosch, nove gume continental conti go orginalnih dimenzija, presvukao sediste, ofarbao predne oplate zastitio orginal nalepnice i lakirao, promenio novi vizir koj ke go vidite ba novite fotografii za eden mesec, promenio svecice i kable, antifriz total,, maslo, oba filtra, nova kontakt brava, novi lanac, novi akomulator unibat, u mdzuvremenu cekam da dodju nove gumice izmegju karburatora i cilindra, i da zamenim simeringe prednih vila.
  5. u gradu oko 6,5 do 7 normalne voznje.
  6. moj vfr750 1988 pri brzini od 90 do 100 na otvorenom putu trosi oko 4,7l
  7. Zdravo braco vfr. Vozim honda vfr750 rc24 od 1988 godina. Motor je stvarno krstarica, malo je tezak za manevre u male ulice ali na otvoreno je pravo zadovolstvo. Slazem se greje ispod sjedalo, potrosnja pri 90km/h je oko 4,7l ,a u grad oko 7l. Zanima me dali ventile se steluju sa plockama ili sa muterom - straf. Koju je zazor za IN i za EX. Pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja