Jump to content

Moto Zajednica

ivance

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

ivance's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da li neko zna gde moze da se nabavi kit od 70-80ccm za ovaj motor, i po kojoj ceni? Odgovor moze i na PM. Unapred zahvalan.
  2. ivance

    CDI

    Danas mi je stigao jedan CDI. Intex Scooters WCCS00300. Ima isto 5 zica, ali otprilike da nije isti raspored kao kod mog starog. Umesto da ide 2-3 ide 3-2 zice. Da li neko ima ideju kako da pronadjem semu za ovaj CDI. Probao sam nekoliko nacina, ali ne reaguje. Unapred zahvalan.
  3. ivance

    CDI

    Ok, odustajem. CDI imam ovakav CDI na motoru. Da li je moguce da CDI crkne od pregrevanja.
  4. ivance

    CDI

    Imam Yamasaki Kingway 50ccm, poznat i kao Sprint Cross. Imamo sam problem sa CDI-em. Probao sam nov iz radnje i nije radio, kupio sam od coveka pravljeni 35e, radio jedan dan i crko. E sad imam jedno pitanje: Da li moze da se umesto ovog CDI nameski komutator od Zastave 101, sa sve bobinom. Da li bi to funkcionisalo?? Unapred zahvalan.
  5. Meni je potreban CDI za sprint cross 50ccm(yamasaki YM50GYS-kingway). Po mogucnosti bez blokade.
  6. ivance

    CDI

    Kupujem CDI(nov) za motor Yamasaki YM50GYS(kingway), ili sprint cross 50ccm. Po mogucstvu bez blokade.
  7. Karburator nije, proverio sam i bobinu nije. Da li neko zna gde ima da se kupi cdi za ovaj motor ili Sprint Cross 50ccm, po mogucnosti bez blokade i da salju brzom postom. Unapred zahvalan.
  8. Pozdrav, imam problem sa ovim motorom.Motor je presao 500km i nije u garanciji. Imam problem sa paljenjem, vrlo lose pali i kada je zagrejan. Skinuo sam kabli za svecicu i primetio da u pocetku verglanja uopste ne baca struju(nekih 10s), dok nakon toga konacno ne baci varnicu. Ali to nije sve, motor ne moze da razvije punu snagu i brzinu, pri vecem broju obrtaja motor trokira(kao kada ulazi u blokadu) uz povremeno pucanje iz auspuha. Umesto nekih 45-50 km/h sada ide 25-30km/h. Takodje lose pali na kurblu(kiks), dok na gurku pali bez problema). Ovo se jednom pre toga desilo, ali je kratko trajalo(proradio je sam od sebe). Zamenio sam mu bobinu i svecicu i i dalje se isto desava. Da li ima neko neku ideju sta bi ovo moglo biti? Unapred zahvalan, Ivan
  9. Pozdrav vlasnicima kineskih croos motora od Ivana.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja