Jump to content

Moto Zajednica

SVD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SVD

  • Rođendan 04.10.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F

Poslednji posetioci profila

6352 profile views

SVD's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. Fantastično, žao mi je što nisam ranije pročitao
  2. SVD

    Honda NT1100

    Meni se poveže bežicno za pozive muziku i slično ali navigacija neće bez kabla.. i tako bi je bilo gde god sam imao AA.. Možda su unapredili da može i navigacija u tom slućaju povlačim što sam rekao da je glupo rešenje za motor..
  3. SVD

    Honda NT1100

    Neznam zašto ali meni nekako ovaj motor mnogo liči na maxi skuter hahahaa Gledam sve i nemogu da tačno nađem šta mi stvara taj utisak ali tako je.. Od nabrojane konkurencije po meni daleko najlepši model novi Suzuki S1000GT i150 konjica i 4 cilindra.. Najzabavniji a možda i najbolji paket sve ukupno Yamaha Tracer 900 GT. Android auto neznam zašto su stavljali nije mu mesto na motoru, ili se otvori za navi kako treba ili ne treba ništa hvala lepo. Preko AA moras da prikaciš kablom telefon da bi koristio navigaciju, ako sam stavio telefon na držač da bi ga tako povezao koristiću navigaciju direktno na njemu i čemu onda AA..
  4. Od Knjazevca do Zajecara se radi put izbegni tu deonicu..
  5. Dođe mi vala da obučem kožne tange i tako da vozim kakav je pakao bio par dana.. Uvek full oprema - duboke cipele za motor, farmerke sa protektorima, rukavice, integralna kaciga i jakna. Možda 3-4 puta sve skupa da sam bio u opremi a bez jakne - samo u majci. I to voznja par km po gradu da se prevezem..
  6. To je to - takav skup i 7 dana da traje bilo bi ok i bio bi pun..
  7. Pozdrav druže, koliko para za Akrapa

    1. Prikaži prethodne komentare  5 more
    2. Boban EN

      Boban EN

      Hvala druze sve najbolje i tebi. Cujemo se svakako. 

    3. Boban EN

      Boban EN

      Pozdrav druže

       

      Stižu mi ovih dana neke parice pa da se opet čujem sa tobom u vezi akrapa. Možeš li mi proveriti samo ono kačenje o kom smo pričali da ga relativno lako mogu vratiti i na original da nemoram da angažujem majstora oko varenja ili slično i ako imaš nekih fotki kako je stajao na tvom motoru da vidim kako izgleda pošto nemogu da nadjem na netu a možda i ne tražim šta treba. Hvala ti unapred pozdrav.

    4. Boban EN

      Boban EN

      Ako mozes da mi posaljes broj telefona pa da se i cujemo. Evo ti i moj 0643333447

  8. Imam ja lep karbon akrapovic za Gen-2 Fazer hiljadarku ako je neko zainteresovan. Model: SS-Y10SO7-HLC FZ1 FAZER 2006-2012 SP Series Stanje kao nov ne udaran neizgreban... ima i DB killer na sraf.
  9. Dobro nam dosao Jako interesatno zvuci taj setup koji si napravio, jel nije moglo to sa jednom cevkom da se napravi nekako ona fleksibilna za pingvin klime.. Mozda da postavis temu i slike u sekciji uradi sam siguran sam da ima interesovanja za to.
  10. SVD

    Suzuki GSX650F

    Hoćeš ti da prodaješ ovo zimus - kao i sve ostalo što si prodavao kad nema više šta da se radi? Da skupljam pare polako hahahaaa
  11. Srećno! .. i napiši koji je taj mastor prevarant nemoraju i ostali sami da nauče..
  12. Najjednostavnije rešenje ti je da ispoliraš i preprskaš u crnu sve i rešio si trajno.. Ima da se uklopi sa roll barovima i crevima..
  13. Bio juče u Solunu svratio kod Janisa u Moto-Parts.GR ta je radnjica bila treća odozgo u Odisejevoj sad je prva menjaju lokal upravo pa su malo u haosu. Novi lokal je mnogo bolji - na ćošku je ima još dva sprata plus podrum, mnogo ozbiljniji prostor sve u svemu. Pazario Nordcap jaknu 6 days i rukavice Nordcap letnje Tech Pro, dobio i popust neki sve mi izašlo 105e. Jako zadovoljan sve u svemu ljudi ljubazni uslužni iako su trenutno u gužvi i selidbi. Preporučujem svakom da svrati. To je sada u ovom lokalu:
  14. @bb Slažem se sa tobom potpuno oko značaja i baš zato sam i replicirao jer je bila generalizacija i paušalna ocena. Lično mislim da ne treba uopšte da se pije kada se vozi, još manje kada se vozi dvotočkaš jer realno nije isto. Protiv sam medjutim ovog imbecilnog propisa, 3 promila je dovoljno strogo jer to praktično znači da nesme da se popije ni jedno piće pre vožnje. Međutim dozvoljava da ujutru odes na posao iako si juče u gradu popio 3 piva ili da u 7 uveče odeš da završiš neki posao iako si popio rakiju pred ručak. Realno u ovim situacijama iako si van ikakvog dejstva i u potpunosti sposoban da upravljaš vozilom nesmeš da voziš ili sedi da voziš na strah da te zaustave i rebnu jer ćeš da duneš nešto, nebitno koliko malo nije 0.000. Da ne pričamo uopšte za bombone, grožđa i slično... 3 promila sasvim pristojno služe svrsi. Bratski pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja