Jump to content

Moto Zajednica

salelukicns

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu salelukicns

  • Rođendan 28.10.1994.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Qingqi Supermoto 125

salelukicns's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Bitno mi je uopste gde bi mogao da je kupim. Evo na ovom snimku covek objasnjava koja se zica koristi.
  2. Pravim HHO generator, potrebna zica od nerdjajuceg celika, svaka informacija je dragocena.
  3. Gde mogu kupiti zicu od nerdjajuceg celika?

    1. dr Sasa
    2. salelukicns

      salelukicns

      Nisam siguran ali provericu kada dodje nedelja. Uglavnom preavim HHO generator sa spiralnim sistemom pa ako ima neko ideju gde mogu kupiti neka kaze. :)

  4. Znam sta mi je covek rekao koji zaradjuje na tome. I nalepnica nije isto sto i folija. Lak ce samo da sklizne sa folije. Jer je u pitanju Oracal 751.
  5. Folija kada se zapekne fenom poprimi oblik plastike, i ne sme se savijati jer postane kruta posle zagrevanja, a pp plastika se hvala bogu uvija, tko da ce i to da pukne. Bio sam u TCF racing u futogu, covek je profesionalac, presvlaci taksi vozila iz Novog Sada. Odbio je moju ideju i posao i preporucio mi farbanje akril bojom koja je najelasticnija. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83665-plastike-za-farbanje/
  6. Kupujem naveden prajmer. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83665-plastike-za-farbanje/
  7. Zelim da prefarbam plastike od sprint apolla jer kad sam pao malo sam zgulio desnu plastiku i isla je kod plasticara na popravku. Vide se bledi tragovi dopunjavanja plastikom, ruzno izgleda pa sam resio da prefarbam. Postoji problem. Plastika je polipropilen (PP plastika) kao na kros motorima, dakle ofarbana u procesu proizvodnje, tj izlivanja. Potreban mi je poseban prajmer za ovu vrstu plastike. Citao sam po internetu da SIKKENS proizvodi prajmer ovog tima i da mu je oznaka 2K-PP. Da li neko zna gde mogu da kupim taj, ili neki drugi, ili neko da mi nabavi i posalje brzom postom. Hvala unapred.
  8. Gde si nasao pp boju? meni treba takodje.
  9. Kupujem rep od navedenog modela po mogucnosti crvene boje po realnoj ceni. Kao sa slike. http://www.dirtbikerider.us/Pics22/20070420-1177064273937-1996-Kawasaki-KLX650.jpg
  10. Lazni papiri, cale dosao do informacije u policiji, odustajem. Neki predlog, koji motor a da budem legalan, dakle do 48 ks?
  11. Zavisi kako smatras pojam srediti. Dosta ga ljudi zna, i mislim da ni jedan cestit policajac ne bi kaznio sina svog kolege zbog 10 ks. Ipak toliko ima moja kosilica za travu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja