Jump to content

Moto Zajednica

koya

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šid
  • Motocikl
    suzuki ts 125 erz ('83)

koya's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. koya

    Rothewald alat

    Facom bi trebao biti francuski, i da, skup je, dobar ali nekako, svilen... daju doživotnu garanciju... pozz
  2. Ukoliko je u redu postaviti, evo npr. linak, ukoliko se kosi sa pravilima foruma, molim obrišite post. Živeli!
  3. Imaš likove u Subotici koji prodaju polovnu moto opremu. Imam negde i tel. stalno su po oglasima, lako ih je pronaći. Ja uzeo prošle godine. Po njihovim rečima, nije problem zameniti ako ne odgovara veličina. a pošto si i ti iz SU, možda se čak možeš dogovoriti za probu. ja sam sa mojim vrlo zadovoljan.
  4. koya

    Alati

    Za profi alat pogledati: http://www.galeb.com/index.php/category/alati-i-oprema/ http://www.res-trade.rs/submenu_list.php?q=alati http://www.eltec.rs/index.php Sa eltecom sam radio, i onako, zadovoljan i nezadovoljan. garancija je doživotna, al bilo je povuci potegni. uzimao Facom komplete. Od Galeba sam pazario Snap on, al' sad koliko vidim, nemaju ga. Od res trejda nešto malo nasadnih kompleta. OK. Tema je malo zamrla, al računam, nekome će koristiti. Pozdrav, i živeli.
  5. Pozdrav svima. Nisam neki poznavalac cele tematike, ali po uputstvima odavde čistio sam svoj sa TSa. ...I može... ali... Sa onakvim malim brenerom nisam uspeo postići kritičnu temperaturu za samosagorevanje, pa sam otišao kod kolege na acetilen. E to je druga priča. nakon minut dva pušten samo kiseonik i počinje spetkakl. Počne da puši kao iz ćire, a zvuk postane neverovatan. Ja sam se pomalo uplašio. Vidi se kako polako sagoreva od početka do kraja. onda lagano kuckanje i to je to. dobio sam onaj, plehani zvuk, čini se da bolje diše. Nisam ga nešto forsirao, tako da ne znam koliko je, i da li je dobio na performansama. Još nešto. Kažu, ali nisam probao, da može i sa malim brenerom ali se nalije malo ulja koje se, jel, zapali, i kako postiže dosta visoku temperaturu, pa pospešuje ceo proces. Na ovom snimku se nešto jako brzo sve zapalilo, pa verujuem da je upravo to slučaj.
  6. koya

    pitanje

    http://forum.bjbiker...dpost__p__18938
  7. Upravo iz istog razloga sam sebi, pre tri godine uzeo suzukija TS 125 erz i sada bih ga zamenio za nešto veće. Zahtevi su progresivno počeli da rastu. Ako te možda interesuje... Još imaš i kusura...
  8. koya

    TS125 1971–2007

    Kod mene (god '82) je oriđiđi prednji 15 zuba. Kad sam ga uzeo bilo je 12. Znači spadao sam. Sada imam 14, i čini mi se da je to prava mera. na 5k ob/min laganih 60 km/h. Nikada ga nisam stisnuo do kraja. najbrže sam išao negde oko 90, i bilo mi je jako brzo za takav lagani motor i off gume, a nisam ni registrovao na koloko se vrtio. Pozz.
  9. koya

    TS125 1971–2007

    [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] 1982, i još vozim. [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] evo, tri godine [b]3. Šta mi se dopada:[/b] Engine, tako se to nekada valjda pravilo. Da traje! [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] Tada su se pravili takvi motori, nisko sedište (spram moje visine), doboši napred i nazad. Već 1984 je totalno redizajniran, podignut, vodeno hlađenje. [b]5. Moj utisak:[/b] Jako zadovoljan. U lokalu obavljam sve. Preko 4k ob/min vuče ko mutav. Sa više obrtaja se treba vezati jer poleće. Pozdrav srećnim vlasnicima, naravno i ostalima, živeli
  10. Dobro, Ime mi je Miloš, a zovu me svakojako, a u poslednje vreme uglavnom zviždukom. Vozam se suzukijom ts 125 erz '83g. valjda je tako. nigde to ne piše al po slikama bih rekao. Nisam neki biker, niti zaluđenik no eto često idem u prirodu, i nekeko je lakše sa nekim pomagalom. imam i nekog ctxa kojeg ću se rešiti skoro za dž... pratim forum već neko vreme kao gost i razmenio bih neka iskustva, posebno sa poznavaocima tehničkih rešenja kod, da kažem, endurića. pozdrav svima..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja