Jump to content

Moto Zajednica

Savic.Pa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Savic.Pa

  • Rođendan 03.02.1994.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Honda Varadeo 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Savic.Pa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Dakle, prodajem motor. Honda Varadero 125cc -2001 god. -49000 km -Registrovan do 30.05.2012. god. Promenjeno ulje i filter, plocice , lanac i lancanici. Ima par sitnih ogrebotina (Slike) Cena : 2100e Zamena dolazi u obzir samo za pare.
  2. Savic.Pa

    Shark S800

    Pa nznm ni ja sta se tu desilo , kada sam kupio kacigu skinuo nalepnicu , i posle nekog vremena se pojavila ta fleka. Isto tako je bila slika na nalepnici
  3. Ajde vidim da se ovde pise o R-ovima , pa bi da pitam nesto nadam se da nisam omasio temu ...Ovaj zanima me da li vas ima a nadam se da vas ima koji ste malo visi i kako se smestate na r-ove , naime da li je nama visokima sudjeno da vozimo enduro. Ja bas volim R motore a visok sam negde oko 190 , sedeo sam na nekim motorima i mislim da se lepo smestim. A kako je vama , jel uspevate?:moto3:
  4. Savic.Pa

    Shark S800

    Dakle evo i nekih slika, nije nesto , ali se bar vidi na sta mislim.... :jee:
  5. To stoji i u pravu si , ali kad je vec hitna dosla i usla na stazu trebalo bi da bude neka organizacija da zaustave trku ili nesto drugo da oni izadju . Ali dobro sve je proslo hvala bogu dobro .
  6. Savic.Pa

    Shark S800

    Dakle kao sto rekoh u opisu porblem je fizir , naime kada sam skinuo kacigu ostao mi je kao otisak od nalepnice , e sad nznm dal se to vec izgrebalo ili ne moze da se skine , pokusao sam i sa medicinskim alkoholom , i sa nekim blic cistacima i nista. Ne znam da li je vec to ogrebotina ali bi hteo da probam necim da skinem , pa me interesuju vasa misljenja , e sad ako je ogrebotina onda nista. Probacu sutra da uslikam pa da okacim i slike . Unapred hvala !
  7. To u klasi 600 tacno se desilo ispred nas, niko ne sme da dira covek jer ne zna kako i sta da radi , a trka se nastavlja , i hvala bogu neka dva coveka ga podigose i stavise na travu .A ovi iz hitne niko ne zna Engleski vicu jel zna neko , kao da ga pita dal ga boli glava jer je lik stranac. A covek je uhvatio mikrofon jer je hitna krenula u suprotnom smeru kako je on rekao , "ljudi pokusavaju da spase jedan zivot , a ugrozavaju mnogo zivota"i bio je u pravu , jer nikome to nece doci do svesti dok ne pocne da se psuje.
  8. Jel bi moga neki link za Hondu varadero 125 2001. Isto u ovom fazonu ,mislim pdf... Hvala
  9. 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2001 god. 2. Vreme provedeno na motociklu: Kupio sam ga 2010 i dalje ga vozim. 3. Šta mi se dopada: V2 masina,Dobra je zastita od vetra(obzirom da i ne ide bas nesto brzo),Udobnnost,Moze i da se odputuje negde sa njim(ali na krace) 4. Šta je moglo biti bolje: Mozda malo vise ks. 5. Moj utisak: Pravi motor za pocetnike.Jeste da prolaze pored vas sa dvotaktnim masinama,ali se nekvare kao oni.Ta brzina mu je jednini problem, mada i to mozda nije toliko lose jer ipak treba se stekne neki osecaj u voznji,a ne gas pa u prvo drvo.Za ovu godinu koliko ga imam nisam imao nikakvih problem u vidu kvarova,sada cu da mu menjam lanac i lacanike.I to je to uglavnom zadovoljan sam i to je prvai motor za one koji su novi i zele da uce.(a sam ispisao kao da vozim motore 30 god. )
  10. Evo i mog Ljubimca... Varadero 125 :jee: (za sada samo ove slike imam)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja