Jump to content

Moto Zajednica

Lovac.Milorad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Lovac.Milorad's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Prođe skoro dva leta gospodnja pa je red da se oglasim! I dalje vozim istog "PEDU" sa pozamašnom kolekcijom klipova i pređenih 46 000!! Gume original,ćelavee ,kao što sam i sam,ali ide!! Klip je 42,cilindar fabrički,donji desni brezon popustio,ove godine promenuo bobinu. Da i od skora sam počeo da koristim "ekstremitete" kao pokazivače pravca. Sve u svemu "PEDA" služi i čini posao!!
  2. Ja nemam pojma,ali ću sutra pitati u "PEDI"
  3. Daj predlog i odmah se usvaja
  4. Danas sam vozio "PEDU",posle popravke. Kolega KONSTRUKTOR je dao pravu dijagnozu. Motor je zvekno zbog toga što je krak sajle koji reguliše protok uljao pukao(ako sam se pogrešno izrazio ispravite me). Sad sipam mešavinu u rezervoar. Ceo "preokat" me je koštao oko 2600 dinaraJoš jednom se zahvaljujem svima na konstruktivnim savetima !!
  5. "Prozori" ,koliko ja znam(a znanje mi je veoma skromno) služe radi bržeg "provetravanja. Talijani su bili maheri po tom pitanju. Barem što se tiče dvotaktnih modelarskih motora.
  6. Zahvaljujem !! Sutra pazarim a nadam se i montiram.
  7. Radilica je OK,ali cilindar sam odneo na "bušenje". Reče onaj majstor da može da izvuče na 40,8 mm. Ja nemam pojma sa ovim mašinama i neznam postoji li takva dimenzija . Ako znaš gde u NS ima da se kupe ti klipovi sa 12 mm osovinom,molio bih da mi kažeš. Ovo što sam ja danas obišao,sve je 10 mm. U "PEDI" nemaju set za 50 ccm već samo za 60.
  8. Zviznula itekako. Ali me čudi da ništa nisam čuo,primetio,.......
  9. Za ono "BEKRIJO", Зорге imaš piće Sutra ču ja da mu očitam broj i javljam!!
  10. E dokle sam došao kad sam nagovorio drugara da uzmemo onu đuntu što meri pritisak u cilindru Dan pre nego što će stati sam nosio ćerku na bazen. Znači motor je normalno vukao i radio. Probao sam Žikice i te varijante koje opisuješ i ništa.
  11. Nema šance pokrenuti mašinu. Ima varnicu,dobija gorivo,svećica nova,kapa takođe,karburator opran i sređen i opet ništa. Danas zovem servis i kažu mi da je kompresija. Sad sam u nedoumici,da li može da se jednostavno motor ugasi na semaforu i da neće da upali zbog kompresije ili je to još jedna navlakuša!? U "PEDA" prodavnici nemaju "cdi" na lageru,a majstor reče da nije on pošto ima varnicu.
  12. Danas mi "go-van-ce" stao na semaforu i ni makac dalje. Menjao sam svećicu,ima goriva,ništa se nije otkačilo,a i dalje neće da upali. Ima li neko kakvu ideju šta da uradim
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja