Jump to content

Moto Zajednica

Dzony93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1489
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Dzony93

  1. Magneti su zalepljeni samo za zidove, nema uopste pravila kada mogu da se razlepe. Kada se odlepi jedan uglavnom se nabine ispod osovinice i povuce sve ostale sa sobom a to onda zavrsi iznad menjca i radilice i cega sve ne. Nekima su  se razleteli na 500 km nekom na 80k km nema pravila a preventiva je dalekk jeftinija od nove masine :) 

     

    Kacim ti sliku ispod da vidis na sta lici kad se razlepe 

     

    AB379739-7257-46AC-A3BE-3F8684610FB6.png

  2. Zdravo drugari.

    Resio da prodam Yamahu.
    Kod mene je godinu dana, zamenjen magnet odmah po kupovini, LED atestirani migavci, SW motech crasbarovi. Sedista presvucena.

    Motor nikada nije farban sem repa. Na repu je polomljena rucica za suvozaca jer su ga privezali tu prilikom transporta... Ostalo je sve fabricko nikad dirano farbano i slicno.

    Zamenjene neispravne bobine skoro.

    Gume dobre, lanac lancanici jos sezonu-dve zavisno od voznje. 

    Slike i vise info na linku 

    WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

    Yamaha FZ1 SA, 2008. godište, Naked, vozilo prešlo 52000 km, Niš. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili




    Da napomenem da postoji mogucnost zamene za Smarta 2007-2013 realno u istoj su ceni odprilike ili za Novog Ficu takodje u toj ceni, ostali automobili i motori me ne interesuju. 

    Za kolege sa foruma korekcija cene, kupac snosi troskove poreza. 

    • Sviđa mi se 2
  3. On 28.4.2021. at 15:58, k1z4 je napisao:

    Evo da se i ja ovde upisem, kao novopeceni vlasnik SW-a! :)
    Utisci posle 300-njak kilometara su fantasticni, zaista sam prezadovaljan skuterom, ima taj neki problem tresenja prednjeg tocka pri brzinama vecim od 115km/h, ali detaljan pretres kod Dareta je vec zakazan, tako da cekamo u redu da se vidi sta je u pitanju  kao i da vidimo kakva je situacija sa skuterom sa njegovih 60k predjenih i dal su pravi ili jok. 
    Jedina zamerka, a to se ne tice samog skutera vec ostalih ucesnika u saobracaju je bezobzirnost vozaca automobila. Iskreno, nisam imao isksutava do sada sa voznjom "poveceg" skutera po gradu, samo sam slusao price drugih... ali dok se ne osetis kao akter tako necega, prosto ne mozes sebe ubediti da ima takvih (NE)vozaca...
    Ona dva pretinca napred su super prakticna i konforna stvar na SW-u, u desnom sam juce metnuo takticku palicu.

    Tek ces se nagledati situacija. Sve mi se cini da nasi ljudi nikad gore nisu vozili...

     

    Svidja mi se ta ideja za takticku palicu, moracu da te iskopiram

  4. 2700 sam spustio sa prevozom do Nisa :). Inace sam doso po Majesty 2011 ali mi nisu zapeli za oko, honda je bila u deset puta boljem stanju. 

     

    Vec sam stigo 200 250km da predjem sa njom, videcemo kad krene sezona da li sam pogresio :) . Za sad imam dosta pozitivne utiske o njoj, a bogami vozio sam svasta proteklih 15 god  iskreno za jedan skuter me bas odusevljava

  5. Radio sam nekad kod limara da mi takve stvari prve bodu oko, ovde nije to bio slucaj :) nisam ga na kraju dzabe rasklapao da potvrdim svoje misljenje  :lol2:

     

    Rolnice, kais, kvacilo sve je odlicno za bar 3 sezone, iliti do leta ako me ne uhvate lutke i nabutam J costu :lol:

     

    Inace kad smo kod nje, hocu da odradim sve ove servise pa ored sezonu bih mozda menjao varijator i jos po nesto da malo pojacam ubrzanje, neke preporuke  ? 

  6. Da se i ja zapljunem u temu :)

     

    Od pre nedelju i po dana sam postao vlasnik sw-t 400. Vreme je bilo da se vratim u maxi skuterase. 

     

    Pazario sam inace belu hondu iz Leskovca. Video sam da ima neke sitnice da se srede ali mehanicki, zvuk i rad motora kao i ubrzanje i jos po koja sitnica,  sve super.

     

    Inace sad je na redu promena ulja i filtera ulja, zamenio bih i ulje u menjacu ( diferencijalu valjda ? ). Koje ulje preporucujete iz nekog vaseg iskustva ? Ja sam kod malo ozbiljnijih masina koristio Bardahl i Ipone , ali je to opet druga klasa i tip motora.

     

    I koje ulje za menjac i koja kolicina :) hvala unapred.

    • Sviđa mi se 1
  7. Nadam se da ne kacim u pogresnoj grupi.

    Za vikend sam za neki baksuz izgubio tablicu na putu od Kalne ka Pirotu. Tacnije nakon kalne sam je imao kada me zaustavila policija, a odatle ka Pirotu je negde ispala.

    Ukoliko neko prolazi ili je nadje neka mi javi.

    Tablice su Niske, u supu su mi rekli da sacekam. Moja pretpostavka je da na tom delu od sela pre pirota do samog centra gde su radovi na tom starom putu da je tu ispala...

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja