Jump to content

Moto Zajednica

Miljan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    47
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Miljan

  • Rođendan 02.12.1991.

Contact Methods

  • MSN
    shunjara@live.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05

Poslednji posetioci profila

2165 profile views

Miljan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

28

Reputacija u zajednici

  1. Pre svega,sretna vam nova godina i da bude zdravlja i samo zdravlja,a sve ostalo je manje vazno... Moj problem,je nastao sto sam kupio motor koji je bio prekucavan,a da nisam ni znao,motor prodao dalje,ni na kraj pameti mi nije bilo da je bilo sta oko motora radjeno,posto je normalno registrovan bio,platio porez preveo ga na moje ime,sve legalno,a motor divljak.Covek kome je oduzet(ja sam mu prodao motor)naravno ogorcen isto kao i ja,hoce da mu vratim novac,sto nije problem,ja sam rekao u Mup-u od koga sam kupio motor itd itd,oni su rekli nista da ne radimo dok se ne zavrsi ceo slucaj(90 dana),sad ko ce tu da ostane kratak sta ja moram da uradim sta ne moram,od koga ja da naplatim stetu koju cu morati njemu(momku kojem sam prodao motor)da isplatim.Sve u svemu neugodna situacija maksimalno. Covek od kojeg sam ja kupio motor je zapalio preko.Motor je bio vise puta preregistrovan u Srbiji.Bio je prvo na Beograd,pa Nis,pa sam ga ja preveo na svoje ime. Zelim samo da znam sta da ocekujem,najbolji bi bio savet kolege forumasa pravnika... Hvala u napred. Pozdrav M.
  2. Meni otvara fotke u "Full Size" ? Hvala
  3. Marka:KTM Model:SuperDuke 990 Snaga:88kw/120ks Tezina:200kg Godina proizvodnje:2006 Predjena kilometraza:21.000 kilometara Stanje:Gume su za zamenu,plocice 80%,lanac i lancanici 90%. Vlasnik:Miljan Makragic Cena:5500eura Zamena za:Auto(do 2000ccm prednost nemac),motor,razno... Ostalo:Pitajte. Mesto:Pancevo MOTOR JE KOMPLETAN I U 100% FABRICKOM JE STANJU! Miljan Makragic. 063/8-233-442
  4. Актуелно. Цена је 3500.
  5. Evo jos samo ovo da dodam,probao sam sa kljucem od drugara koji ima identican motor isog godista,kao sto je bilo za ocekivati ne moze da otvori moju bravu. Pozdrav
  6. Ma ne gubim ih ja,prvi put da sam izgubio kljuc u zivotu,nego sam se taj dan vozao(pre dve nedelje kad je bilo 20c+) i kum me zvao da mu sredimo nesto auto ide na put,i tu guzva tamo vamo delovi vozi ovo ono idi tamo vamo,i zagubih kljuc. ali cu svakako napraviti 2 kopije da imam Pozdrav!
  7. E ovako,sad sam zvao Petka posto sam za njega i cuo a i dosta njih ga hvali,samo kazu da je malo skup,kaze da nije problem ocitati kljuci i napraviti novi,cena je od 1300 do 1600 dinara,sto se tice moje brave nije K.I.S.S.(kawasaki ignition security sistem) toga kod mene nema. brava je obicna pise samo sta u kom polozaju dobijas okretanjem kljuca,hvala u svakom slucaju,meni je bitno samo bilo da ne moram da menjam sve brave,ovo mi uopste nije skupo,a odlicno mi je reseenje,nadam se da cu sledeci put ici motorom u bg da narezem jos jedan kljuc,a ne kolima Hvala vam puno! Pozdrav!
  8. Evo i slike. Hvala unapred na pomoci
  9. Kupih motor sa jednim kljucem,inace motor je za americko trziste,nema kodiran kljuc,da li neko zna sta mi je ciniti? Da li postoji mogucnost da se na osnovu brave napravi kljuc ? i da li to neko radi(gde? ja sam iz panceva) i koliko kosta ? Neko mi je rekao da su svi kljucevi isti tj da svaki otkljucava sve brave ali da je razlika u kodu samo,e sad ukoliko nekome nije problem da uslika kljuc pa da uporedimo sa mojim,mada ja mislim da je to totalna glupost,ali opet vredi pokusati. Posto ja sam planirao danas sutra sve da narezem kljuc kad sam imao jedan,a sad eto nemam ni jedan..
  10. Сви папири за регистрацију су спремни, такође имам све папире од царине,о начину како је дошао,у ком стању,са којом километражом, имам америчку саобраћајну,и још гомилу неких папира. Још једном. Мотор је Оцарињен и плаћен је Порез. Купцу остаје само регистрација. Што се тиче цене,мислим да је и више него коректна,и неће ићи ни еуро доле,што мислим да је опет поштено. Мотор је без улагања,и не пада ми на памет да га ценим 5000 као што има случајева,цена од 3400 еура је и више него реална. Поздрав.
  11. Плаћена Царина и ПДВ САМО 200 еура за регистрацију и терај! СЕМ ТОГА НЕМА УЛАГАЊА! Поздрав.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja