Jump to content

Moto Zajednica

Darko Floyd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    488
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Darko Floyd

  1. @mrle ajde ako ti nije teško obrazloži malo ovo, voleo bih da znam šta ja to propuštam. Inače godinama koristim Samsung Note seriju i sada imam S23 ali ne primećujem tu drugu dimenziju. Očigledno ne umem da ga koristim a voleo bih
  2. I ja isto, radi odlično već duže vreme.
  3. Uzmes duzi sraf, stavis velike podloske i zavrces i eto ti improvizovani radapciger. Sipaj malo WD 40 da lakse krene.
  4. Nisu. Utisnuti su u biksnu a biksna u cev ručice. Ako stignem sutra ću ti slikati kako izgledaju kad se izvade.
  5. @SHOKLA mogu da se izvuku. Gume su u biksni, cela izlazi lagano radapcigerom.
  6. Proveri da li ti je ključ u dometu.
  7. @BaneVuk58 Čini mi se da u Barelu daju pogrešne informacije. Raspitaj se i na drugom mestu pre nego što započneš tu avanturu uvoza novog vozila.
  8. Onda bolje da sam kupio Iphone
  9. Jedno glupo pitanje kad se već toliko rasplamsala diskusija A gde je meni taj IR da manjam kanale na S23 ?
  10. Osiguranje je u obavezi da obavesti regresnog dužnika i to se radi slanjem dopisa poštom. Dešava se često da naša pošta zakaže i ne dostavi ljudima obaveštenja i onda se stvarno gadno iznenade kad ih pozovu iz regresne službe.
  11. @Endurac hvala ti na ovome, Lepo je što se neko setio i nas mučenika koji isplaćujemo štete da nam bar malo olakša posao Bez šale izuzetno korisna tema za obradu i treba je pažljivo ispratiti.
  12. Tu nemam nikakvih problema, visok sam metar i šumska jagoda Znači savršen skuter za mene
  13. @pinokio koliko ima smisla taj mali vizir? Ja bih rado posedovao takav model ali ja to ne vozim po gradu pa mi deluje kao da bi me razbio vetar sa tim vizirom.
  14. Ne znam koje je to osiguranje ali baš su spori, kod nas bi već sve završio do sada. Probaj da ih kontaktiraš da vidiš zašto nema još uvek zapisnika, ipak ti treba da možeš da popravljaš vozilo. Zapisnik uglavnom bude već u toku dana i pošalje ti se na mejl da ti možeš dalje da radiš ali očegledno je ta ekipa baš spora.
  15. Možda mogu da pomognem bar malo da se ne nerviraš, ipak radim u osiguranju i to baš na likvidaciji šteta Ako je evropski izveštaj dobro popunjen nećeš imati nikakvih problema, možda će vam tražiti dodatne izjave i rešiće se. Procedura ti je sledeća: Zapisnik o proceni štete moraš imati ( prosto mi je neverovatno da imaju samo jednog procenitelja), tek po dobijanju zapisnika možeš da voziš auto u servis na popravku. U prijavi štete obavezno daj instrukciju za isplatu servisu ili po dostavljenom računu tebi, to ti je najsigurniji način da će ti sve biti isplaćeno koliko je stvarno i koštalo. U servisu napomeni da na računu moraju da ispoštuju zapisnik procenitelja a ako je potrebno još nešto da pošalju osiguranju zahtev za dopunu zapisnika (ovlašćeni servisi to znaju ali ipak napomeni). Sa računom naplaćuješ kompletnu popravku do poslednjeg dinara i to ide jako brzo bez brige. U slučaju da imaš neki problem slobodno me kontaktiraj pomoći ću makar savetom ako ne mogu drugačije.
  16. Moja Gospođa prodaje dva svoja telefona Samsung Note 9 Jedan je u odličnom stanju, bukvalno kao nov Drugi je takođe u dobrom stanju ali ima par mrtvih piksela na ekranu. Za forumaše popust Kontakt može na broj iz oglasa a možete i mene pozvati na 063 536 026 Samsung galaxy note 9 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Telefon 128 gb. Dual sim, radi na svim mrezama. U besprekornom stanju, koriscen kao sluzbeni samo u kancelariji. Originala kutija... Samsung galaxy Note 9 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM 128 Gb, dual sim. Radi na svim mrezama. Telefon je kao nov, nigde izgreban, na jednom mestu na ekranu tackica i par mrtvih pixela vidi...
  17. @sabarth Provozaj ga malo, ugasi, upali i isključiće sam. Ne pitaj me otkud znam
  18. Samo dve stvari koje sam vozio imaju lošije kočnice od Stroma. Jedna je Yamaha DragStar a druga je brod. Inace odličan motor ali mu kočnice stvarno nisu jača strana.
  19. Svaka cast @Yamaha Plattner ovo je lep gest. Da ne bude da samo kritikujemo ja sam uvek imao dobro iskustvo sa Platnner-om dok sam vozio Yamahe a sada su mi za Sym nabavili nosač kofera po pristojnoj ceni. Za sada toliko dok se ne sklope kockice za kupovinu T-Max-a
  20. Prodato kolegi sa foruma.
  21. Pojas R.EVOLUTION MOTORBIKE NOV Univerzalna veličina od M do XL Cena 10 € Može se preuzeti na Novom Beogradu ili u Smederevu Darko 063 536 026
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja