Jump to content

Moto Zajednica

Nick

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac

Nick's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Kofere za BMW R 1150 GS Adventure, aluminijumske, u odlicnom stanju iskljucivo, kupujem. Imam originalne BMW nosace i trebaju mi samo koferi. Mogu i od 1200 mislim?
  2. Nick

    Yamaha XT 600 '90.

    Dakle stvari stoje ovako: Motor se prodaje jer hocu da kupim slican koncept ali znatno mladji. Ovaj treba sminkati, zameniti pogonski lanac i dotegnuti lanac bregaste pa cu to i uraditi ako se niko ne javi ni za ovu, novu, cenu od 800 evra.
  3. Nick

    Yamaha XT 600 '90.

    Nema E starter, samo kurbla, ali zato cena sve bolja: 900 evra
  4. Nick

    Yamaha XT 600 '90.

    920 evra, rodjaci! Ovim trendom za oko 6 meseci stizemo do nule. Samo nam fali strpljenje
  5. Nick

    Yamaha XT 600 '90.

    Cena 950 evra! Hitno
  6. Nick

    RF900R 1994-1999

    1. Godište motocikla koji ste vozili: 1996. 2. Vreme provedeno na motociklu: Druga sezona, 14000 km do sada 3. Šta mi se dopada: Na ovako starom motociklu najvažnije je stanje. Ovaj koji ja imam je zaista briljantno očuvan pa može da se realno govori o njemu. To je sport turer od 938ccm sa samo 5 brzina i u otvorenoj verziji ima 135 KS. Motocikl je prilično veliki što ogovara mojoj visini od 190cm. Snage ima zaista u svim režimima i povlači izvanredno i iz niskih obrtaja u 5-om stepenu prenosa. Sve komande su meke, menjač izvanredno precizan. Ogibljenje je nešto mekše nego klasični R tako da u bacanju pred krivinama pri agresivnoj vožnji ume da pliva malo naročito ako vozim sam. Vredno je napomenuti da sa dvoje bolje leži i ponaša se neutralnije. Naravno, ne menja naglo pravac kao R ali je zadovoljavajuće agilan. To je u svoje vreme bio konkurent Hondi VFR od koje je kako kažu uporedni testovi, bio jači i brži, uz niže troškove održavanja. Njegov izgled ljude ume da odbije, pogotovo zbog glomaznog repa na kome dominira ogromno stop svetlo što je jako dobro. Ovaj motor tretiraju kao prethodnika Hazabusa-e ali nije tako monstruozno jak da plaši prosečnog vozača sport turing motocikla. Potrošnja je od 5 - 7lit (pri jako, jako brzoj vožnji auto putem). Ja sam montirao nosače i bočne kofere i odlično su ukljopljeni. Sedište je jako udobno dok suvozač ipak malo pati na dugim turama zbog relativno visokih nogostupa, ako ima duuuuge noge. Oklop vrlo dobro štiti od vetra. Ja sam vozio po 700 - 800km u danu i nisam imao zamerke na udobnost što je veoma bitno kod turera. 4. Šta je moglo biti bolje: Ne znam šta, pogotovo pre 15 godina? Da, možda 6-a brzina mada ne zbog voznih svojstava ili potrošnje već malo manje buke recimo. Moj motocikl ima Yoshimura-u izduv i sinhronizovan je izvanredno kao uostalom svaki Suzuki i Yoshimura. Zvuk je fenomenalan. Ovaj motocikl nikada nije stekao popularnost koju zaslužuje svojim kvalitetom izrade, robusnošću, snagom, verovatno zbog problematičnog izgleda repa i brojnih škrga na oklopu tipa Ferari Testarosa. Neki kažu da je to čak možda i najpotcenjeniji motocikl ikada, neoprvdano, što možda ide na ruku kupcima koji za malo para mogu puno da dobiju, normalno ukoliko nemaju potrebu da nekoga impresioniraju.Moja kombinacija boja je ljubičasto sivo žuta i to je jedina koja lepo izgleda, naravno, ja sam sasvim slučajno naleteo na nju, ostale su prilično nesrećne. 5. Moj utisak: Ukoliko se nadje očuvan primerak dobija se ekstreman odnos kvalitet-cena i motocikl koji je veoma svestrano upotrebljiv, naravno ne za gradsku vožnju. Jednostavnost bez suvišne elektronike garantuje lako i održavanje bez velikih troškova. Vožnja na njemu je pravo zadovoljstvo, pruža mnogo, a malo traži. Veoma je moćan, dominira na putu i zaista sam srećan što sam za malo uloženog dobio tako dobar motocikl.
  7. Nick

    Yamaha XT 600 '90.

    Menjam motor za KLE, Transalp, XTZ , samo u jako dobrom stanju, moze i znatno skuplji od moga. Moze jeftinije za cash.
  8. Motor je mehanicki sasvim ispravan, nalazi se u Kragujevcu. Vozim ga godinu dana. Registrovan je do jula 2011. Menjao bih ga za isti ili slican noviji i skuplji. Cena je 1050 evra. Tel. 060 0 321542
  9. Nick

    Zelena Africa

    @ Cope U saobracajnoj pise 26.5 KW. Ja moram priznati da se ne razumem u to bas najbolje, u gl. kod mene je motor za 2 godine presao 10.000km pretezno u dvoje i isao je bolje nego moj prethodni motor Kawasaki KLE 500 koji je imao 50KS tako da verujem da je ovo otvorena verzija sa svih 60KS koliko valjda i ima Africa. Ja sam ga vozio onako kako sam ga kupio @ TAZZ Hvala na ponudi, ali ne treba mi auto.
  10. Nick

    Zelena Africa

    Africa Twin 1996. Uvezena pre 2 godine iz CH. 51500 km, nove Michelin Anakee gume, visoki vizir, centralni stender, H&B crash bar. Reg do kraja meseca. Presao sam 10.000km sa njom i nisam imao nikakav problem osim pucanja sajle kvacila. Tel 064 1129695. Kragujevac. Kupio sam drugi motor pa zamene ne dolaze u obzir. Cena je 3500 eura.
  11. Zovem se Nikola, imam 48 godina, vozim Suzuki RF 900 R. Pozdrav svima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja