Jump to content

Moto Zajednica

sub zero

Članovi
  • Broj tema i poruka

    66
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sub zero

  • Rođendan 16.02.1994.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Honda Cm 125 Custom

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

sub zero's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. I mene je moja Blade u početku '' zuljala '' ali brzo prodje. Vremenom se razglavi taman koliko treba. Bolje da je knap Posle sat vremena nosenja po kuci sam se navikao, sad je vec druga prica. Pruza osecaj sigurnosti, pomeranja gore-dole, levo-desno su minimalna. Dopada mi se kako je uradjena, sistem kopcanja, vizir i naocare, unutrasnjost se lako skida, atraktivan dizajn. Ali kao sto sam procitao dosta dobrih iskustva, verujem da cu i ja biti prezadovoljan.
  2. Sve smo to sinoc ocistili i nastelovali pre montaze, najverovatnije je nesto drugo problem.
  3. I vodovodna cev je dosla do izrazaja, ova zelena bolja itekako lezi ovom motoru, svaka cast za isbor. Poklon od druga-torbica, koji ne znam iz kog razloga ne voli ovaj detalj, kupio covek motor sa bisagama, i ovo mu bas upada u oko, na moju srecu. Satovi, plastika i branik lanca, upravo stigle slike iz Francuske, jos delova, na slikama se ne vidi najbolje, sve bukvalno novo, zbog toga sam cekao da objavim sve, cale dolazi za dve nedelje i montiranje moze da pocne. Kilometraza je odprilike ista na mojim starim, i novim satovima, novi su hromirani tako da nema oksidiranja, plus lampica na sredini koju ja nemam.
  4. Tomos t12, slikan pre neki dan, moj prvi motor.. na njemu sam naucio kako popraviti neke ''osnovne'' kvarove, sve u svemu lepo je sluzio..
  5. Hvala cika Peki, cekam da bude lepo vreme, nabavljam sve sto mi treba i krecemo sa radom.. pozz i hvala
  6. Slika iz daljine od pre 2 godine, a ova izbliza je od ove godine, odmah nakon sto je izasao iz garaze... ove godine planiram da na nekim delovina odradim poliranje (izduvi, prednja viljuska...), nista nije osteceno samo treba malo poliranja radi sjaja. Pa me zanima moze li to da se odradi nekom pastom (purol ili nesto slicno).. pozz
  7. Pozdrav duze. I Boze zdravlje da kupis sebi lepu makinu..
  8. Pozdrav i dobrodosao. Zelim ti puno lepih kilometara sa novom makinom.
  9. Pozdrav cika Dule, imam istu kao tvoju Hondu, cak su nam i koferi isti , motorce je odlicno, veoma mali potrosac a pritom ide solidno, Slobodno je ponekad ''ozezi'' na ravnom putu da izbaci gar, proveravaj redovno nivo ulja u motoru jer su to ipak motori u godinama, ponekad sipaj gorivo i vozi.. a za sediste ne brini, navici ces se veoma brzo. Srecno i pozdrav
  10. Sta sve coveku nece da padne na pamet da bi zastitio svoju njivu. :D:D
  11. Omiljena slika. Moja Honda desno
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja