Jump to content

Moto Zajednica

priest77

Članovi
  • Broj tema i poruka

    113
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: priest77

  1. Stavio sam novi kajs i sada cu menjati na vreme jer ovaj mi je napravio strasan haos. Na koliko km vi menjate kajs? Promenio sam i rolnice mada ja osim sto su prljave ne vidim da su nekako istrosene. Stare su bile crvene boje i imaju 13,8g a nove su crne i imaju 12,3g, izmerio sam ih preciznom vagom. Za sada ne vidim neku razliku a ni ne znam koje su fabricke?
  2. Gde da kupim kajs, rolnice, filter za ulje i ulje? Može preporuka neka i na PM, da ne bude reklama. Puko mi je kajš i sada gledam na YouTube uputstva za menjazu jer ne mogu da ide nigde sa njim. Vidim da moram i alatke da napravim za beverly 250ie.
  3. Ako moraju svaki put nove tablice onda... http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2948845-vozaci-vise-ne-moraju-po-svaku-cenu-da-staju-na-pesackom-sve-olaksice-u-zakonu-o-saobracaju-na-jednom-mestu
  4. Koja je ok cena za Michelin City Grip 110/70-16 ?
  5. Znam to, ali ove duple sijalice koje imaju i dugacko i kratko, koriste usmereno svetlo za kratko pa zato sam mislio da nece smetati. Drugo resenje koje mi je palo na pamet su sociva od bixenona ali ne znam da li ce stati i da li moze motor da gura dve H7 od 55W?
  6. Mene jedina stvar koja mi smeta na ovom motoru je prednji far koji ima kratko i dugacko svetlo postavljeno posebno levo i desno i uvek izgleda kao da ti je pregorela sijalica na jednu stranu. Nije uopste simetricno. Da li ima neko ideju kako to da se resi da gore obe strane istovremeno? Sve sam promenio na LED osim kratkog, dugackog svetla i migavce. Da li bi neka improvizacija sa onim halogenim svetlima sto imaju kratko i dugacko u jednu sijalicu islo, znaci 2x35W? Ili imate neki drugi predlog?
  7. I iGo koristi Here mape i koliko vidim dosta su dobre i novije su od onih Contrast-ovih iz 2012. Dodat je recimo Pupinov most ali nema sve brojeve kuca ovde u Vrscu kao Contrast
  8. @mivan Prvo pitaj nekog majstora da li postoji mogucnost da se nareze novi navoj i stavi veca svecica
  9. bas elegantno izgleda ova bela boja
  10. Posle mora kod majstora
  11. I moj beverly je u garazi i zimi i leti. Jedino preko zime mu skidam akumulator
  12. I mene bas zanima sta ce biti na kraju? Sta je mislio da ce time postici i zasto je mislio da moze tako da se ponasa bez da odgovara?
  13. Znaci ne isplati se probati poliranje ako se nema iskustva?
  14. Cestitke i od mene, i baci neku sliku da vidimo
  15. Ja sam menjao samo ulje i nista vise
  16. Ne znam da li je dobro da ispusti svo ulje i da sipa samo naftu? Cak i na kratko, da li to nece biti stetno za motor?
  17. Da li si probao kakve su im mape za nase podrucije?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja