Jump to content

Moto Zajednica

atomski mrav

Članovi
  • Broj tema i poruka

    57
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bijeljina
  • Motocikl
    AFRICA TWIN RD07

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

atomski mrav's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Ovim putem se izvinjavam sto sam samo iskopirao i postavio link sa drugog sajta. PRODAJEM AFRICU TWIN RD 07A 1998 GODISTE Motor je u perfektnom stanju.Motor sam uvezao 2007 godine (uz njega je dosla servisna knjizica) i ja sam jedini vlasnik od tad.Sto se tice opreme :iridijumke svecice,centralni stender,prednji rol barovi,nosaci zadnjih kofera,givi maxia ,facet bezinska pumpa,lanac godinu dana star,prednja guma nova zadnja srednje stanje,akumulator prosle godine kupljen,dva kljuca,bocni aluminijumski koferi,itd.
  2. Motor je stavljen da se proda u granicama BIH I Republike Srpske.Sto se tice komentara :Bar na ovom forumu od kad sam clan svega sam se nacitao.
  3. Prodajem AFRICA TWIN RD07A. http://www.pik.ba/artikal/6667236/honda-africa-twin-rd07a/
  4. Sto se tice FACET pumpe topla preporuka za ova sajt http://ruggedroads.co.uk/shop/article_Facet/Facet-Fuel-Pump-_-Pompa-Benzina-Facet.html?shop_param=cid%3D31%26aid%3DFacet%26 slucajno sam naletio platio karticom i za 12 dana pumpa mi je stigla na adresu.PS ima jos nekih korisnih sitnica.
  5. SBK 049 217 566 Evo ti broj prodavnice u Brckom.Za 410 km ja mislim da tu mozes kupiti DID.Pa nek ti posalju postom.
  6. I ja sam opterecen ovim problemom vec mjesec dana.Sve se svodi na neke modifikacije i neke ljude koji dolaze iz svajcarske,slovenije na vikend.Najbolje resenje koje sam ja primenio je sa spojis ceva i da ides na pumpu na svakih 150 km sve dok ti ne stigne FACET pumpa sa sajta i zavrsis problem pumpe zauvek. PS.Registrujes se na sajt i oni vrse dostavu bilo gde,a i uz to ima jos nekih zanimljivih sitnica.Pozdrav http://ruggedroads.co.uk/shop/category_12/Africa-Twin.html?shop_param=cid%3D%26
  7. Evo i dokaza da je bilo odlicno,a ove godine + Gnijev Andjela,to ne treba propustiti. Rezervisite nam 1 sto,dolazimoooo!
  8. Potpuno te podrzavam sto i mogu da i dokumentujem ;D
  9. http://www.youtube.com/watch?v=ytHGiKLCeJY
  10. Najblize i najjeftinije kvalitetno prenociste je "TRILE",kontakt telefon 065/776-774,drugi najblizi smjestaj kampu (500m) je Motel "MAJEVICKA KUCA" telefon 049/340-700.
  11. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
  12. Nemoj tako .Prije nego sam kupio Afriku ja sam vozio Dominatora 250,pa kad sam malo stasao Dominatora 650.Tako nemoj da ocajavas. 8)
  13. Evo idealnog resenja kako da se resimo onih ogromnih prednjih zmigavaca.
  14. Naletio sam na jedan sajt pa da okacim ako nekom treba neki dio za afriku.Tu detaljno ima slika pa se moze covek orijentisati kako se zove dio koji trazi i okvirno koja je cena. http://zsf-motorrad.de/en/Spares/XRV750W-G
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja