Jump to content

Moto Zajednica

cokolada

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Bgd

cokolada's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Moze li neko da mi pomogne , Da li je skuter lakse voziti nego motor sa menjacem. Probala sam pre neki dan,ali nekako tesko pustam kvacilo i dodajem gas ,pa mi je receno da prvo navezbam na skuteru. Cak mi se motor par puta i gasio!Bruka! Pozdrav svima
  2. Rssole,nisam ja Gospodja vec gospodjica svojih 23 godine. Nije uopste tesko voziti kamion sa duplom prikolicom C+E,jedini je problem smotati ga kad radis polukruzno,nemam puno snage! Al zato imam pola pupunjenu dozvolu,trenutno radim na dopuni,za A kategoriju. Pozzz..........
  3. Hvala ti na savetu Wllado! Skola u kojoj bih da polazem ima motor a ja imam polozene sve kategorije osim "A" i "D". Pozzz............. P.S.Nema na cemu Sergio,hvala i tebi.
  4. 2.Na ispitu se spusta leva noga na asfalt a ne dve k'o patka! 1.Motorom se staje drugom brzinom. 4.Uzbrdo se krece pomocu rucne kocnice. kao sto si i sam rekao,radi se kreni-stani i osmice, i to od vrha ka centru.Neke skole imaju iscrtane osmice u obliku elipse po novom zakonu od zimus. Inace nema pravila koliko osmica je neophodno uraditi na poligonu ,zavisi od raspolozenja pandura . Jednom,pre par meseci, kandidatu za polaganje A kategorije je receno da prati vozilo B kategorije nakon uspesno zavrsenih poligonskih radnji.Motorista je isao isuvise sporo,propustao vozila ispred sebe kako kao pandur ne bi video neku gresku ako i pogresi.Kad su stigli na poligon (B i A) pandur mu je rekao da ga nije uopste video u retrovizoru i da je pao.Tako da se treba nacrtati uz branik motornog vozila koji pratis. Iskreno se nadam da sam bar malo pomogla. Nadam se da voznja motora nije strasan bauk,mene jedino plasi sto mi instruktor non-stop govori kako je tesko napraviti ravnotezu dok si na njemu.Ne razumem!
  5. imam jedno pitanje za sve koji zele da mi odgovore, da li je tesko drzati motor u ravnotezi -pocetnik sam ? Razmisljam da upisem za A kategoriju pa Vas molim za odgovor. Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja