Jump to content

Moto Zajednica

bugiman

Članovi
  • Broj tema i poruka

    952
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: bugiman

  1. Postoji aplikacija TomTom Go za telefone, mislim da je 12e godisnji sub. Funkcionise po principu prave navigacije, na sajtu se napravi ruta, sacuvas, posle par sekundi mapa je vidljiva na telefonu. Ja je licno koristim, vozio Jadransku, radari, guzve sve po ps-u.
  2. Cuo sam za njega, zapartio na Instagramu ali ga nisam kontaktirao. Svakako planiram da to uradim. Jel imas mozda njegov broj?
  3. Da probam da ozivim malo temu Jel postoji altrenativa za Ducati BG servis, a da imaju uredjaj za restartovanje servisnih intervala?
  4. Videh da je kolega postavio slicnu temu samo za drugu lokaciju, pa mi je dao ideju usled ocaja u kom sam trenutno da postavim oglas i ovde Dakle, kupio bih kucu ili plac na sledecim lokacijama: Kumodraz Surcin (posle Ledina i ne posle nadvoznjaka) Dobanovci Ugrinovci Batajnica (desni deo kada se dolazi iz Beograda) Kuca od 120-200 kvadrata / cena ne preko 150k Plac ne manji od 4-5 ari i ne veci od 10 ari / cena oko 25k +- par hiljada Naravno sve mora biti regularno jer sam kredit kupac. Ako je neko cuo ili prodaje znacila bi mi neka informacija ukoliko biste podelili samnom
  5. Pozdrav kolega, ja u sredu ili cetvrtak idem iz Bg-a za Krusevac, ako ti to igra ulogu pokupicu ti ja.
  6. Prodajem punjac Benton bx4, bas bas retko koriscen. Vise o punjacu mozete videti na link ispod. http://bentoncharger.com/manual&brochure/BX-4Manual.pdf Cena 20e
  7. Ja sam kupio od kolege punjac, placen je malo ispod 5k.
  8. Ja sam uradio tehnicki kod skretanja za Dusanovac, nisu mi trazili da skinem kofer, maglenke itd. Bitno im je bilo da negde pise da je za taj motor. Jedino mi zasmetalo sto nisu sacekali da odradi pumpa i kad su ga palili dali su gas (ovo je sa rezervom jer kad Ducati vergla, cini se da je aku los). Overall skroz konkretni momci.
  9. A kako sad to funcionise, jel treba da nadjem negde posebno da kupim taj usb sto ima kljuc (DDS Map Key) da se otkljuca mapa ili u ovlascenom Ducati servisu mogu da to urade bez tog usb-a?
  10. Pozdrav, postavio bih jedno pitanje, posto mi treba savet strucnjaka. Imam na MTS 1200 enduro termignoni auspuh, ali nije full sistem vec je samo slip on dok je katalizator ostao. Posto mi stizu grane koje eliminisu katalizator, gde bi uz takav komplet po difoltu isla i nova mapa ja sam kupio grane bez usb-a sa novom mapom. Po netu citam da nije problem skinuti katalizator bez ucitane mape i coda koji gasi step motor klapne u katalizatoru i da sve radi “ok”. Sajla klapne se samo ostavi pored da otvara i zatvara u prazno jer gasenje skidanje step motora ce upaliti gresku. Pisem jer bih voleo da cujem tvoj komentar, da li je ok skinuti katalizator bez menjana mape?
  11. Tanka burgija i kontra navoj (alat), polako i resices problem. Nema potrebe bilo sta da skidas.
  12. Hvala na ponudi, ali motor je prodat.
  13. Uh, zaboravih 350e. A vidim da sam i omasio temu, pa bih zamolio admine da prebace oglas u odgovarajuci deo.
  14. Nintendo Switch, kao nov, vrlo malo koriscen (kupljen pre par meseci). Od opreme poseduje: - Pro Controller - zastitno staklo - grip za joycon-ve - torba za ceo set - torba samo za konzolu - grip za dugmice Moze zamena za AirPods Pro + doplata za razliku u ceni Cena 350e
  15. Vidi stvarno, nesto sam prebacio. Hvala ti
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja