Jump to content

Moto Zajednica

Nebojša S

Članovi
 • Broj tema i poruka

  79
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

33 Neutral

O članu Nebojša S

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Interests
  Vozikanja,putovanja

Poslednji posetioci profila

6074 profile views
 1. pozz probaj sa Pedom ili cf moto neko vreme, baš juče vidim jednu devojku vežba na njoj vozi se po naselju u krug, školski
 2. Prvi put čujem, ali sam i odmah video da se ne uklapam
 3. Ne znam šta je to oko podneva bilo u centru BG, N.pozorište,Uzun Mirkova ?... prošla je grupa motorista, 50-tak njih, lepo skockani, fancy, vespice, rocksteri, caffe raceri, po neki harly,zuje po celom gradu svi novi, čisti, fini, kao da se snimala neka reklama ?
 4. školovan lik, školovan motor sa srećom
 5. Prošao sam pre neki dan, video mesto i najverovatnije je tako. Pao je na samom "smaknuću " puta i otklizao 50 m dalje, na izlazu na pravac, i udario u levu bankinu Sigurno je tu bilo dosta faktora, brzina, nepoznavanje puta, a najverovatnije i neiskustvo i drugih vozača, jel 90 % njih ne prati svoju traku, nego na tom mestu iz srednje prelaze u brzu i tako seku onog ko ide njom. ( na ovo neka obrate pažnju svi koji prolaze tuda, bilo motorom, bilo kolima.) Inače su tu "izubijane" bankine i sa leve i sa desne strane, uopšte ne znam zašto su tako napravili kada je baš ravno ?
 6. Nebojša S

  Kratke voznje

  Kratka vožnja, kratak i opis. Inspirisan @vava slikom , reših da danas potražim tu klupu na Divčibarima. Krenuo sam jutros iz BG, autoput smor, prođoše me neki subotičani 5-6 na novim adv, odoše negde dalje, a ja preko Mionice,pa uz planinu. Kle guta put, lagan, ja sam ,ima dovoljno snage, i za čas sam bio gore. Kafa , odmor, blagi off po beogradskom naselju, do vrha Golubac po stazi do releja, pošao i do Crnog vrha, ali je pešačka staza, Onda još par km finog tucanika u krug i malo istraživanja. Uključih navigaciju na telefonu da pratim koordinate što je kolega stavio , naravno, baguje baš kad ne treba, nema mreže, nemam ni mapa. I onda opet u istraživanje i posle par promašaja , ćorsokaka i jaruga , nađoh je . Mali odmor i nazad..
 7. Nebojša S

  Kratke voznje

  ne bih dalje od ove klupe, ima je na navigaciji. Ja bih išao sutra ili u petak iz BG,pa ako još neko hoće..
 8. Nebojša S

  Kratke voznje

  Odlično, baš tako nešto sam i mislio. [emoji2][emoji106]
 9. Jedno hipotetično pitanje. Ako ste se već odlučili za vrstu motora, namenu, cenu, kubikažu..recimo enduro srednje klase 2-3000 EUR..da li pre uzeli očuvanog, fabričkog, veoma malo voženog, sa orig 30 hkm, ali dosta starog,neko 95 god, recimo transalpa/xtz 600 ccm, n ili znantno mladji, neko 2007,8 god BMW f650 ili sličan ,od austrijske autoškole, sa 120 hkm, dobroizgledajući spolja, ali sa sa dosta štelovanja,ulaganja,farbanja ? I recimo, da bi pri prodaji takvih motora bili na istom?
 10. Nebojša S

  Kratke voznje

  ja baš razmišljam jutros za Divčibare, utorak, sreda, provozao bih se iz BG.. jel ima nekih staza, blagog offa, tucanika, zemljanog puta, do nekog vrha ili vidikovca ili bar neki kružni put po planini ?
 11. Ja popizdim. Imam onu torbicu na volanu, napuniću je jajima i lepiću ih takvima za šoferku, ako bude u novinama, znajte da sam ja [emoji3]
 12. Mene je dva puta na istom mestu moširao isti taksista. Situacija je sledeća..idem ulicom sa prvenstvom prolaza, ne jurim, u gradu sam..a iz sporedne ulice u moju traku se uključuje on..i izađe do pola..ja kočim on još izađe, ja stanem, gledam ga , a on mahne rukom meni, po fazonu "ajde vozi" i daje mi prednost....prvi put sam mislio da je slučajno, drugi put sam video da nije i malo je falilo da siđem sa motora . I nervira me situacija kada obično klinac ili žena vozi iza mene u koloni, i onda odpozadi hoće da se ubaci ispred ??, jel vidi potencijalni prostor , a u isto vreme ne računajući tebe kao učesnika . Ovo me jako nervira, ne znam da li ste bili u takvoj situaciji ?
 13. možda nisam boje baš složio po sećanju, ima sve reljefne oznake original,prilično je očuvana samo fali malo detailinga i poliranja, možda još koji put bude,pa je slikam
 14. ja sam je video uživo prvi put i to parkiranu. hteo da slikam,bila je, belo zelena, dominirao je motor od metala. Vozio am ranije tešku uljaru ,pa sam odmah video o čemu se tu radi i razvukao kez od uva do uva. Samo što sam sišao pored nje sa mog reptila 3 puta menje ccm, ali visokog sedenja, pa je ona delovala mala, kao neki nakovanj..
 15. vidim danas jednu u centru, prelep naked motor, izgleda kao da puca od snage
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja