Jump to content

Moto Zajednica

Nebojša S

Članovi
 • Broj tema i poruka

  69
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

14 Neutral

O članu Nebojša S

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Interests
  Vozikanja,putovanja

Poslednji posetioci profila

2991 profile views
 1. možda nisam boje baš složio po sećanju, ima sve reljefne oznake original,prilično je očuvana samo fali malo detailinga i poliranja, možda još koji put bude,pa je slikam
 2. ja sam je video uživo prvi put i to parkiranu. hteo da slikam,bila je, belo zelena, dominirao je motor od metala. Vozio am ranije tešku uljaru ,pa sam odmah video o čemu se tu radi i razvukao kez od uva do uva. Samo što sam sišao pored nje sa mog reptila 3 puta menje ccm, ali visokog sedenja, pa je ona delovala mala, kao neki nakovanj..
 3. vidim danas jednu u centru, prelep naked motor, izgleda kao da puca od snage
 4. video sam da prerađuju kućište filtera zbog većeg dotoka vazduha i kažu da se smanjuje potrošnja goriva do 10% Jednostavno se većom burgijom ili konusnom glodalicom za PVC otvore rupe na 4-5 mesta sa prednje i zadnje strane, može se iskopati na YT
 5. ja sam mislio na plastični/srebrni čep isod nogostupa kod menjača sada sam video kod mene, tu gde je tebi navrtka/matica , kod mene je zakivak??.. ceo taj sklop je pomalo "klimav" pa si ga možda previše dotegao? Probaj da skineš koju podlošku, da malo olabavi ili stavi onu navrtku sa osiguračem na navoju. Možda će se neko već javiti, ko bolje zna
 6. i tebi je otpao donj čep . Meni neki dan, izivcirao sam se neverovatno
 7. jel zna neko iz prakse, koji su prvi simptomitog čuvenog lošeg magneta? da li su to zvukovi, povremeni, konstantni ili je slabo punjenje na voltmetru..ili nema simptoma, nego odjednom ne pali ili stane motor kad već otpadnu ? Moj motor je to rizično godište, a ne verujem da je to neko dirao . još jedno pitanje: da li, ne računajući pogonski lanac do zadnjeg točka, sam motor u sebi ima još jedan ili dva lanca ?( radilica-bregasta i radilica -anlaser ?)
 8. kle je u pitanju, 95, pretpostavljam da je isto
 9. haha, e hvala neka ga za sada, pa ću se možda javiti kasnije, jesam iz Bg. MIsliš dihtung dekle/poklopca ventila ? Delovao ok, mašina je tu suva, ne znam kakav će biti ako se skida, Našao sam ga još pre online u motobike iz kaća. Koje dimenzije su ti O ringovi, da li znaš ? Ma nisam se navozao, uzeo sam ga pre vanrednog stanja i išao samo na posao. Prošle godine sam se mart i april fino vozio , a sada haos na poslu, plus ova kiša, ne mogu ništa ni da planiram.
 10. Sipao 3 lit i na gornjoj crti je. Od kada je kod mene nisam primetio da je sa starim uljem spušao nivo, a napravio sam od tad nekih 1500 km. Promenio sam mu i svećice i filter vazduha. Negde bi ga vozio na štelovanje ventila, tek da budem siguran, ne znam kada su pregledani zadnji put, ali lepo i mirno radi , i na leru i pod gasom.
 11. Znači 0,4 ostaje ispod nivoa šrafa ? Nisam znao. Pa gde? Jel ima svrhe izvlačiti to nekom cevčicom ili je tako uvek pri običnoj zameni ulja ?
 12. Sada sam menjao ulje i filter i sa njim staje tačno 3 lit, i to da bude naravno na gornjoj crti. Zašto piše 3,4 lit, pojma nemam
 13. da li je neko menjao naponske kablove na svećicama ? gded mogu oni da se nađu ? hvala
 14. ja sam otvorio nalog na Aliexpresu, odabrao 4 porudžine vezano za motor, naravno i platio. To je bilo 5 aprila. Uredno je stizalo obaveštenje o trackingu paketa, i na kraju mi nije ni jedan uručen ??? Posle 45 dana otvorio sam slučaj za svaku porudžbinu posebno i vrađene su mi pare,sve uredno i brzo. i ja sam se pitao da li jako retko paketi dolaze u Srbiju ili je moje bilo samo zbog korona slučaja?
 15. Fenomenalno Svaka ti čast na avanturi.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja