Jump to content

Moto Zajednica

zoobo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

zoobo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima! Javlja vam se verni "kinez" jer dosad sam vozio samo te motocikle.Sad sam ponosan vlasnik Prince 125 (od 2007.) i mogu reći da sam zadovoljan,ali se pridržavam uputstva(servis i održavanje). Listajući po internetu naišao sam na jedan model kineza koji me je jako zagrejao.Radi se o Kymco Venox 250.Ako neko zna nešto više o tom motoru,nek napiše koju rečenicu.
  2. Interesuje me da li mogu da odsečem sa auspuha "katalizator"(ako se tako zove ona džudža do cilindra) kao i vrh auspuha(da bi dobio besniji zvuk) i da li posle toga treba da preštelujem ventile i karburatore i da li ću dobiti i u performansama(snaga i/ili brzina)? Molim,da mi odgovori neko ko je iskusan u tim stvarima!
  3. Pozdrav svim bajkerima i redakciji! Da se predstavim:Ja sam stari-novi član bjbikersa(jedno vreme bio sam odsutan pa zaboravih lozinku) ,nadimak zoobo ili deda; iz zrenjanina sam i vozim Prince 125 (kineski čoper)! Nisam član nijednog moto-kluba ali prisustvujem susretima individualno,bar u blizini.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja