Jump to content

Moto Zajednica

severian

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    8138
  • Pridružio se

Sve što je postavio član: severian

  1. Zbog veoma loše prognoze za nedelju 21.4. i posledično nebezbednih uslova za vožnju, prinuđeni smo da otkažemo TD1. Naravno, kao i uvek do sada vaše kotizacije su zaštićene, možete ih preneti na neki sledeći td ili uzeti novac nazad. Svi učesnici će o tome biti obavešteni u cirkularnom mejlu.
  2. Velika vožnja Vinjalesa. Iskreno, nisam više nikada to očekivao od njega. Nakon problema, onako da se vrati u trku i onda stvarno ko 99 nekada... Respekt. Ušao je u zonu, sada je valjda i pmaetniji nego nekada... videćemo. Akosta sjajna vožnja, bravo. Koliko je blaženo siguran na kočenju, takođe za velik respekt, videćemo kada prvi put jače omrči u ovoj klasi kako će ići dalje. Stvarno dobra trka. Za 93 stvarno mi nije jasno, jedino ako je stvarno nešto sa kočnicom. Onako pasti, uspravan motor jbt...
  3. VIdim da ima više komora (extra za bušenje), koliko je deb'o kad ga, s oproštenjem, naduvaš?
  4. Tek malopre odgledah sprint. Vrhunski Vinales, 93 može da zahvali sebi i Martinu za drugo mesto, dosta se mučio čini mi se, pogotovo na onoj lakat krivini. Akosta... Akosta još da uči Meni deluje da se i 1 nešto muči sa motorom... videćemo.
  5. Kada te blokira sajt, zbog pogrešno unetih šafara u nizu, sačekaj neko vreme (recimo, nekoliko časova). Kada istekne vreme blokade resetuj šifru i uloguj se.
  6. severian

    Kove 450 Rally

    Kažu stock 13/49. Ako je ovo tačno, ovo je izuzetno inteligentan izbor. Malo sam čak iznenađen, bravo!
  7. severian

    Kove 450 Rally

    A, da nisi pogledao koji je prenos?
  8. severian

    Kove 450 Rally

    @Gliga Koje su ovo gume na motoru?
  9. Prvi TD 2024 (21. april) se popunjava ubrzano, ostalo je nešto manje od pola mesta. Svi koji planiraju da dođu, najbolje da na vreme obezbede mesto. Prijave na: Kalendar | www.trackday.rs TRACKDAY.RS
  10. Imam dva seta kriega torbi, os-18 je veći. Ozbiljna preporuka! Funkcionalnost 10/10, otpornost na padove 11/10 Bukvalno nestvarno.
  11. Druga novina koju sam pomenuo - od ove godine imamo nameru da pokrenemo Trackday vikend i na stazi Serres (severna Grčka)! Ovaj vikend podrazumevaće puno dobre vožnje, stazu sa punom trkačkom infrastrukturom, merenjem vremena i novi TD format, na koji ste navikli na stazama u inostranstvu: za one koji to žele biće organizovane sprint trke, sa bodovanjem za našu BALKAN OPEN CLASS-u. Termin Serres vikenda je već bukiran: 31. avg - 1. sep 2024. Prijavljivanje kreće čim potvrdimo sve detalje organizacije! Staza je na idealnom mestu i za porodični odlazak u tim terminima, obezbedili smo i kamp za one koji to žele na samoj stazi itd - o svim detaljima izveštavaćemo na vreme! Do tada, pogledajte nešto više o Serres stazi: https://trackday.rs/upoznajte-serres-stazu/ Za sve ostalao, posetite naš sajt: www.trackday.rs
  12. Poštovane kolege, Zvanično najavljujemo start TrackDay sezone 2024. U ovoj sezone čekaju nas dve velike novine, od kojih je prva - nova konfiguracija NAVAK staze u Subotištu (!). Pored nove staze, uslovi vožnje ostaju stari (parking unutar kompleksa, prijave za pola i ceo dan vožnje, zaštita uplate u slučaju lošeg vremena, mogućnost besplatnog otkazivanja do nedelju dana pred događaj, pretplata po boljoj ceni itd. - daklem sve ono na šta ste svih ovih godina navikli). Potvrđen kalendar za sezonu 2024. - NAVAK staza: Trackday #1 Ned, 21. april 2024. Trackday #2 Ned, 19. maj 2024. Trackday #3 Ned, 23. jun 2024. Prijavljivanje je već aktivno na: https://trackday.rs/kalendar/ Dobrodošli!!!
  13. Jovane, pitanje ambicije, al to bi bio tekst. PR može i sam da se piše
  14. Ja sam bogami u Delti (bmw) rešio i bez suda. Baš za vizir (a i još jednom, za španer), a nije mi padalo na pamet da održavam kod njih. Bilo je dovoljno da kada su me usmeno odbili, odmah na pisarnicu predam pisani zahtev i insistiram da sve to što su mi upravo rekli usmeno lepo i napišu, zvanično kao odgovor, pečat, ćata, memo.. sve po redu . Ustvari, moj neki odnos: biram kada kupujem , održavam i više nego overkill, a ni najmanje se ne osvrćem na te veštačke uslove garancije. Ako me odbiju, rešiću kao ti, a onda ću se terati sudom koliko treba. To mi je čak hobi, da nesrazmerno moćnije u nekom poslovnom odnosu naučim da i david ume da ujede. Jovančo, na potezu si
  15. @Jovan Ristic eto ti par ekselans lepa tema za tekst i anketu, ako smeš da se zameraš uvoznicima Apsolutno je u korisnicčkom, našem, interesu da se ova vezana kupovina iskoreni. Niko nema pravo da ospori garanciju na vizir npr. jer sam menjao propisano ulje na mestu na kome mi je lepše/bliže/jeftinije. Već mora da dokaže šta sam time uradio viziru.
  16. Sad ti treba oprema za nivelaciju stolice u terenskim uslovima! Nije to veliko, a zatreba na vožnji
  17. Unutra. To je uslov od koga ne odustajemo, jer sve drugo nije primereno gumama na grejacima.
  18. Ovo su aktivni termini. U ovom trenutku, ne očekujemo dodatne.
  19. Znas kako to kod mene u kraju kazu: da baba ima onu stvar bila bi deda
  20. I meni tako deluje. A kako sezona ide za ocekivati je da GP24 bude jos bolji.
  21. Opa, nisam jedini na ovom forumu koji misli da smo ga preterali prema 1. Mozda ako osvoji jos 1-2 titule forum mu prizna da pomalo zna i da vozi.
  22. Pa i jeste isto uradio sa Akostom, delic sekunde je samo bio sporiji pa je mali prošao... Mislim da je mixa u pravu, bio je vidljivo frustriran razvojem događaja.
  23. 93 krivi 1 za incident, fino ali odlučno ("kada patiš, znaš da ce te drugi vozač za 3 kruga preteći... Hteo je suviše optimisticki da vrati poziciju" : https://www.motogp.com/en/videos/2024/03/24/he-knows-what-mistake-he-did-bagnaia-and-m-marquez-discuss-collision/493301?playlistId=425969 Sazreo je baš u ovim stvarima...
  24. Šta kažu interneti, šta bi sa 12? Edit: sad videh njegovu izjavu, da je sjebao menjač...
  25. Prijave i uplate za navak su već aktivne na sajtu. Krenućemo uskoro i sa promocijom, jer ima puno novosti, ali već sada je aktivno sve.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja