Jump to content

Moto Zajednica

johann

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1337
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: johann

  1. Često se setim Džigija i našeg čavrljanja na Mišeluku.. Neponovljiv. P.S. Preminuo je od aneurizme.
  2. Ovih dana idem u ELAN (KTM prodavac u NS) Stigao im je običan 390 a u Junu im stiže 390 Adventure CRF 300L je oko 5.790,00 HONDA CRF300L dostupan ODMAH | Stojanov doo WWW.STOJANOV.RS CRF300L - Stvoren za vozače sa viškom adrenalina U odnosu na svoje prethodnike novi CRF300L ima 13% bolji odnos snage i težine, u centru pažnje nalazi se agregat većeg kapaciteta... 390 Adventure 6.950,00 KTM 390 Adventure 2022 | KTM Srbija WWW.KTM-SRBIJA.RS KTM 390 Adventure 2022 Meni KTM deluje ozbiljnije...
  3. Imaš idealnu konstituciju za vožnju u offu. Cross motori su namenjeni za cross stazu, ne mogu se registrovati. Tebi treba dual sport motor. crf 250 L crf 250 Rally dr 350 i slično.. u off se ne ide solo. Čizme za off OBAVEZNE. Isto važi i za gume sa kramponima. Nažalost tvoj budzet je jako skroman. A motori su poskupeli.
  4. Pa nisi se usrećio…
  5. Uff… Sale, Počivaj u miru…
  6. Zanima me.. 0652705416
  7. Sve sahrane su tužne i potresne. Lijanova sahrana je bila posebno tužna, nikog bliskog da zakuka, suzu pusti... Počivaj u miru, dragi Lijane.
  8. Ja sam zamolio da me se manete propovedanja. Ja životinje OBOŽAVAM.. Uvek ali uvek se trudim da ih izbegnem. Ipak kad bih ponovo dosao u situaciju da vozim putićima gde fizicki nije moguce brzo voziti i ponovo naletim na čopor kerova, pritom mi grizu čizme i stvore mi nervozu, jer me ugrozavaju. Najradije bih ih počastio kišom olova.
  9. Samo kiša olova... I mene su vise puta grizli na motoru. Ljubitelji kerova, zamoliću vas da me se manete sa propovedanjem.
  10. Postojeci su mi za off suvise mali, spada mi noga od blata... Ako neko ima nek se javi..
  11. Sa obzirom na to da nisi do sad vozio snaznije motore. Moj predlog je Honda Transalp. Nije skup. Lako se odrzava. Nije eksplozivan a tebi je to za pocetak ok. Ako ipak zelis da ides na F650 GS onda samo u Dakar verziji zbog ogibljenja. Za Pegaso nemam siskistva. Vesys i Strom su motori po svojoj konstituciji namenjeni za asfalt, neko je mekad davno na forumu napisao, moze prst u oko ali boli...
  12. Fantastično osveženje saznanjem da se i devojke sve više uključuju u enduro scenu. moj naklon do poda.
  13. A ti si ? Vidim da je i tebi cedjeno ulje, pa si se pronasao..
  14. Postoje razni brendovi kao i razna klijentela za njih, tako i cena... A postoje servisne radnje koje je matična kuća propisala. Izmišljati nešto što ne postoji u service manualu, mislim na stavku cedjenja ulja iz agregata i diferencijala zagrevanjem i to 2,5 sata. Razumeo bih sledeće: Ispustiš staro ulje, sipaš novo ulje koje služi za ispiranje pokreneš agregat i diferencijal da se zagreje na radnu temperaturu, ispustiš i sipaš novo ulje... Da se vratimo na točkove...
  15. Nikog nisam uvredio. Kad se vec prozivamo za izvinjenja. Ja sam lepo napisao da Djunta treba da se izvini Petarpanu (Peteru) I ja sam sedeo sa znamenitim licnostima i caskali o lepom vremenu i sl. Isto kao i Djunta sa njegovim “učiteljem” A.J. Ga je lepo pitao jesi ili nisi ? A on prepravlja putopis... Pa sam se nadovezao ironično na stavku iz Djuntinog racuna. Gde lepo pise cedjenje ulja iz agregata i diferencijala zagrevanjem 2,5 sata x neke pare. Konstatovao da ko to prihvati da je OVCA. Ovaj forum sluzi da se svi edukujemo i upoznamo sa radom clanova. p.s. Ovca je korisna zivotinja, moze da se jede, šiša da bude kucni ljubimac.
  16. Ja sam bio rezervisan prema obojici do tačke. Kad se Djunta POSRAO na lik i delo Petera iz Temerina, Petar pan na forumu. Kog lično poznejem i odradio dva točka bezprekorno. No, to je za Djuntu neki nevažan lik i neznalica, kao neko dete omalovažavanjem i nipodaštavanjem se posrao da bi on narastao kao kvasac u očima drugih. Djunta je duboko potonuo u mojim očima...
  17. Nebitno je dali je dozvoljeno ili ne. Kazna ako je bude ekipa skuplja..
  18. "Malo smo se umorili od pentranja po stenama, pa hajde da nadjemo neku baštu da se malo okrepimo. Ubrzo nalazimo veoma lepo mesto za relaksaciju, sa sve pogleda na čitavu dolinu, Rox Cappadocia. Mesto nam se baš dopalo, a vodi ga momak kome su roditelji sa naših prostora, ali on nikada nije bio u Srbiji...naravno, planira da je poseti. Jedino čudno u čitavoj priči je to što je momak plavušan. " Mama od plavušana je bila khm, khm... Malo nevaljala sa nekim Švabom ili Holandjaninom.
  19. Ostavi pricu za sledecu godinu. 5.000 za F800 je vise nego povoljna cifra. Smiri se i skupi jos para..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja