Jump to content

Moto Zajednica

JOLA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    sremska mitrovica
  • Motocikl
    Honda CBR900RR Streetfighter, Honda CR250R

JOLA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pomak je postignut, ja spustio cenu za 10e Aj sad neko drugi
  2. Ja pratim temu, ali kao sto znate vrlo je tesko danas doci do para, (pogotovo ako niste iz Beograda). Ne kazem da je to puno para za robu koja se nudi, samo hocu da kazem da nas je ova vlast totalno s....la. Do pre par godina dao bih 400e lake ruke, ali danas za te pare mozes da kupis juga registrovanog godinu dana. Tesko vreme je doslo a jos teze nam predstoji. Ja se stvarno izvinjavam za off, stvarno nemam lose namere, ja jedno sto zelim je da kazem svetu da su nas OVI upropastili i da nam je sada i 100e puno uloziti u bajk. Zelim srecu svim forumasima u trgovini i nadam se da me niko ne razume i da sam usamljen u ovom mom trabunjanju, opet ko zna MAYBE ITS JUST ME TALKING!
  3. JOLA

    Oprema hitno!!!!

    Cemu tolika tajnovitost, ako se vec oprema prodaje razdvojeno hajde da svi vidimo ponudu.
  4. Prijavljujem se u ime moje devojke, ja sam visine 1,80 a ona je nesto niza od mene tako da mislim da je to to. Mada mislim da se i ja mogu uvuci u taj broj(daineze nosim 52), tako da bi to bilo dve muve jednim udarcem U svakom slucaju zelim da pohvalim ovaj gest, malo je ljudi u danasnje vreme koji ne gledaju sve kroz novac! Veliki pozdrav i vidimo se u S.Mitrovici za 1.maj.
  5. Mozes me zvati i lonce samo me nemoj razbiti Ja znam kako motor izgleda, ali je steta da i ostali ne vide ovu lepoticu
  6. Mene interesuje korman! Da li ima i nosace i koja je cena?
  7. JOLA

    malo sam pao

    Pozdrav Marko slike su odlicne.Nabaci jos koju. P.S.Mali Vasa pazario KLR-a,eno ga uci da vozi na zadnjem.
  8. Pozdrav Aleksandre,za BT50 ti treba A kategorija,tako bi bar tebalo biti po zakonu,ali ovo je Srbija i sve je moguce.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja