Jump to content

Moto Zajednica

Zeleni 65

Članovi
  • Broj tema i poruka

    269
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Zeleni 65

  1. Svaka cast. Meni obaveze ne dozvoljavaju, ako "ubijem" 2000-2500 km godisnje to je to a imam ih nekoliko tako da mi mogu trajati jos par zivota.
  2. Izvinjavam se sto skrecem s teme, kratko pitanjce.Koliko realno vrijedi Silver Wing 400, 2008.god sav u originalu , sarvisna knjiga ,dva kljuca, presao 9.800 ali stvarno. Jos su fabricke gume na njemu DOT 01 08. Strane table. NE PRODAJEM nisam trgovac samo cisto info.Hvalaaaaaa.
  3. Tamo davne 87-88 probao Gamu od drugara. Prica i klasa za sebe, tesko objasniti. MAGIJA...
  4. Saucesce porodici i prijateljima, Vladi siroki putevi nebeski. Nisam bas siguran da bi se doticna i slicni njoj ukljucivali sa vise opreza ni u julu - avgustu.
  5. Kakav je put Soko banja- Boljevac ? Hvala.
  6. Super putovanje, nas region je neiscrpan rudnik lijepih destinacija. Sledeci put kisni obavezno i koferce da nabavite. I sam vozim maxi skuter i znam koliko znaci. Pozdrav.
  7. Pozdrav, imam 400 2008. Skoro sam je kupio pa ne mogu o potrosnji ulja a i primjerak je sa bas malo km. Honda kaze 10-30W. Pozdrav.
  8. Mozda si u pravu ali medalja ima i drugu stranu. Ove sezone : Burgman 1900 km, Gsx 1100R 0 km, KLX 0 km TTR 0 km, Majesty 380 km, Puh Korado 0 km, i DR 20 km, do tehnickog i nazad. Ovo nije nikakva bajka vec nedostatak vremena i uslova, tako da nije bas sve crno i nemamo svi isti pristup hobiju zvanom Motocyklizam. Sretno sa potragom.
  9. Ako je navedeno tacno a vjerujem da jeste sta je adekvatna kazna za pijanog idiota ??? Sve ispod dozivotne je sramota... Iskreno saucesce porodici i prijateljima.
  10. Kakav je put, Vlasotince-Babusnica- kanjon Jerme- Pirot. Moze li to da se odvoza lagano bez velike muke a da nije enduro u pitanju? Hvalaaaaa.
  11. Takav plavac stoji u garazi, samu su na njemu i auspusi originalni.
  12. Potreban prevoz motocikla, tacnije Burgman 650 iz Bosne ili Srbije za Svedsku. Skuter uredan , registrovan, na mom imenu. Samo ozbiljne ponude. Hvala.
  13. Ako smijem da primjetim put izmedju Vlore i Sarande je losija varijanta. Uzmi put uz more preko Himare mnogo bolja opcija , malo uz obalu ,malo preko brda sa par odlicnih vidikovaca. Sretno!
  14. Nesretno dijete, laka ti zemlja i siroki nebeski putevi. Tuga .
  15. 100-105 km/h komotno.??? Jedva i 250 ccm ide komotno na toj brzini, smanji na 60-70 i uzivaj nije to motorce za takvu jurnjavu. Pozdrav.
  16. Iskreno nista od navedenog. Druzim se s motorima od 14.god zivota, znaci skoro 44 god a motiv je : sloboda,sunce, vjetar, nove destinacije, putovanje, druzenje sa istomisljenicima ili jednom rijecju ljubav prema dvotockasima. Nikakvo dokazivanje ili skretanje paznje mi nije vazno. To su moji motivi ali vjerujem da nismo svi isti... Pozdrav.
  17. Na original plastike zaboravi, sigurno 2000-3000 evropljana. Trazi dobrog plasticara i farbara a za mehaniku potrazi pomoc kod mehanicara ali i probna voznja moze mnogo toga da ti otkrije ukoliko se malo razumijes i imas nesto znanja na tu temu. Ali uzivanje u voznji je svakako zagarantovano. Srecno!
  18. Uopste ne mora da znaci da si u pravu a moze da bude.Sa DR-om za 7 sezona 600 km, uljaru 3 god nisam istjerao iz garaze, KLX -a takodje, sa Majesty 500km, Burgman do Albanije i nazad oko 2000km i to je kraj za ovu godinu. Tako da nemamo svi isto slobodnog vremena, iste stilove zivota , prioritete, poglede na hobi ... itd itd. NAPOMENA, ne prodajem niti jedan motor tako da mi nista ne znaci dali ce neko da vjeruje ili ne.Pozdrav.
  19. Lijepo bas ali nije za mog dorata ovaj put. Hvala.
  20. Ako se odlucim za pomenutu trasu bilo bi to krajem jula a idem i ja autom sredinom mjeseca pa cu se raspitati u Gacku. Hvala u svakom slucaju.
  21. Nesto me mami nacionalni park Zelengora a taj put Foca- Tjentiste pa dalje ka moru sam provozao xxx puta. Cisto bih promjenio malo da vidim nesto drugo. Hvala na odgovoru.
  22. Ima li ko info kakav je put Sarajevo-Trnovo-Kalinovik- Gacko? Asfalt ili, moze li to sa maxi-skuterom bez velike muke ? Hvalaaaa
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja