Jump to content

Moto Zajednica

Samoan lawyer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    83
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Samoan lawyer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

117

Reputacija u zajednici

  1. Samoan lawyer

    XT600 E

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1999. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu Godinu dana 3. Sta mi se dopada: Po meni najbolji motor za ulazak u moto svet. Povlaci solidno, lep zvuk, cool izgled, moze na njivu, obara se lako. 4. Sta je moglo biti bolje: Pa nista, to je sto je. 5. Moj utisak: Kad bi gas isao dalje bio bi bruka.
  2. Godiste motocikla koji ste vozili: 2000. 2. Veme provedeno na motorciklu: 2 godine 3. Sta mi se dopada: Potpuni sveokolinas . Naputovao sam se i naradovao na njemu. Sjano lezi u krivini, lako i duuuugo se obara zbog visoke pozicije tako da je radost veca. Tehnicki je pouzdan, odlicno vuce iz starta. Ne vidim neku prednost Stroma, sem sto je lepsi i noviji. 4. Sta je moglo biti bolje: Izgleda kao delfin sa encefalitisom. Vizir treba povisiti, svetla pojacati... moze i sediste bolje. Ima te problemcice oko rolnica itd. medjutim ja nisam ima nikakav tehnicki problem. 5. Moj utisak: Pre svega zabavan uvek. Moz da baca varnice od fuzastera, a moz i da pijes kafu dok vozis. Naravno nikako ne silaziti sa druma i nabaviti dobru zastitu od vetra za kolena. Zaista odlican i ruzan motor, ipak najveca prednost - raduje i kad se izvozas ostalih motora.
  3. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2000. 2. Vreme provedeno na motorciklu Godinu dana 3. Sta mi se dopada: Ni R od R-a kad je rec o polozaju, ne umara narocito. Vuce radosno, trese kad koci, vrisiti kad pretice. 4. Sta je moglo biti bolje: Ne znam, ne razumem se narocito u R. 5. Moj utisak: Obraduje za sezonu, dve, ide i na duze staze al nekako ko da si u modli od gipsa posle 200km. Ubrzanje je zaista ejakulativno za 600 kubika, pretcicanje fenomenalno ako si nagurao 6500 obrtaja pre toga. Krivinarenje meni bolje na motorima sa visom pozicijom sedenja. Ko hoce da proba R a da se ne istrosi, prava prilika. Zabavan na ubrzanju u ostalom vise mana neg vrlina.
  4. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2000. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Godinu dana 3. Sta mi se dopada: Sve ono sto je vec napisano na netu o ovom nekvarljivom tureru. Zaista se moze putovati na njemu a da se ne ukocite. 4. Sta je moglo biti bolje: Zabava 5. Moj utisak: Ako vam je prvi motor necete se bas naradovati, a ako ste iskusni, onda nikako. Sta znam, Honda je.....legendaran je........ ali nista od toga se ne dozivljava dok ga vozite. Sve ide ko podmazano, moze se saviti u krivini, moze se odlicno zakociti, tesko ce izdati, ali kao da ga nisam ni imao.
  5. Ako se radi o izvrsenju po odluci Prekrsajnog suda, a i bilo kog drugog i ako je vec izvrseno (uzeli pare sa racuna) nema potrebe da pokreces vanredne pr. lekove (ponavljanje i zahtev za z. zakonitosti) vec oma mozes da se obratis Ustavnom sudu sa Ustavnom zalbom, medjutim rok za nju je 30 dana od dana dostavjanja poslednje odluke (odluke po zalbi, pri tom ne smes propustiti rok za zalbu), na zalost takodje, podnosenje zalbe Ustavnom sudu je i preduslov za dozvojenu Predstavku Evropskom sudu..... inace ne kosta nista sem onog ko ti pise, a mozes i sam uz gugleta, piva, zdravog razuma i opste pismenosti.
  6. Sve zastareva uvek, sem ratni zlocini i neki drugi grozni Ne vidi se u tekstu, ali pretpostavljam da se radi o resenju o izvrsenju Prekrsajnog suda, ako je tako, podnesi Prigovor na izvrsenje (podnosi se Vecu suda koji je doneo Resenje), iako si zakasnio za prigovor a i inace nema u tvom slucaju zakonom predvidjenih osnova za prigovor, sve jedno.... Istovremeno mozes podneti Predlog za ponavljanje postuka i Predlog javnom tuziocu za podizanje Zahteva za zastitu zakonitosti.... koji ne zadrzavaju izvrsenje... rok za predlog za ponavljanje je 60 dana od dana kada si saznao, podnosi se sudu koji je doneo Resnje, a predlog za zahtev Republickom javnom tuziocu. Na kraju povodom povrede prava na fer sudjenje postupak pred Ustavnim sudom i onda Evropskim za lj. prava. Na zalost treba ti neko ko yna to sve da pise, ja neam vremena. P.S. Apsolutna zastarelost za izvrsenje kazne, ako si na to mislio je dve godine, od dana prasnaznosti odluke ( u tvom slucaju od Resenja suda) Apsolutna zastarelost za prekrsj je isto 2 godine. Zastarelost od 3 godine ne postoji.
  7. Skinuta rezervacija, Bruno nije u Srbiji. Prodaje se za iste pare
  8. Sve za 80 evra, zadnja cena. Oprema je nikad nosena i duplo jeftinija nego sto moze da se kupi na netu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja