Jump to content

Moto Zajednica

Tomislav

Članovi
  • Broj tema i poruka

    146
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Tomislav

  1. Ako izbor motora uporedimo sa izborom žene sa kojom planiramo da provedemo neko vrijeme onda to izgleda ovako: Nemica ,visoko obrazovanje ,iz stare nemačke porodice ,ima para , ne baš tako atraktivnog izgleda ,ali nije ni ružna ,mozda samo malo neobična. Život sa njom bi bio siguran ,možda ne previše uzbudljiv. (BMW) Djevojka iz komšiluka,dovoljno lepa ,dovoljno pametna ,odlicno kuva .Znate se čitav život ,znate njene roditelje i već možete unapred da vidite ostatak svog života ,nema iznenađenja! (Japanci) Prvi put je vidite ,grlo vam se steže i srce nenormalno lupa ! Ona je takooooo sexi da vas više ništa ne interesuje osim kako da joj priđete... Koga briga za njene godine, poreklo ,zanimanje ,čak vas ne interesuje je li slobodna ,jednostavno mora biti vasa! (KTM) Svako ima svoj izbor i svi su u pravu!
  2. Samsung S5 mini u top stanju 65e! Samsung S5mini sa izgrebanim frejmom 60e! telefoni su bez punjaca i data kabla!
  3. Nije podvodna ali je vezana za tematiku!
  4. Evo kako to izgleda uradjeno na 3D stampacu! A kolege kojima sam uradio kazu da cak i radi !!!!!
  5. Tamo negde na Kritu! Druga: auto put Zagreb Rijeka! Obe fotkane zagrizenom jabukom!
  6. Hoce kod tih cvaja da otpadne parce karike i napravi rusvaj! Na mom tdr 125 ccm se odvalilo parce karike i pokidalo klip, sreca nije ostetilo cilindar! Imam jedan nov klip za TZR 125!
  7. Slikano sa zagrizenom jabukom!
  8. Toplo preporucujem California superbike school !!! naravno za one koji imaju mogucnosti i vremena ... Nama najblize gde se odrzavaju kursevi su u Bugarskoj i Grckoj.
  9. Lepa masinica koja trazi zavrtanje gasa! potrosnja na mom TDR je bila: normalna voznja oko 3,5 lit a na zavrtanju oko 5,5 litara! Veoma bitna stvar koristiti kvalitetniji dvotaktol kao i fabricki propisanu toplotnu vrednost svecice! Imas na netu brdo foruma koji se bave tuningom tih agregata i veselo idu na nekih 25 KS sa sitnim prepravkama! Inace agregati TDR i DT su isti samo naizgled, naime klip i radilica kao i kanali u cilindru nisu isti!
  10. Dali tako popravljas i svoj motor???????????????????????????????????
  11. Tomislav

    KTM 690 SM

    hm! Djubre austrijsko! Sala sala! Posedujem takav model , isterao ga novog 2008 god , vozio ga vise od 2 godine . 2010 god isterao novog Duke 690 i jos uvek sam na njemu! sa prvim presao 35000 a ovaj sada ima 42000 i neces verovati jos radi! puno za pisanje pa ako te interesuje vise 063 207 756 ili 34 22 888 pa da se izjadamo - ispricamo!
  12. Baranjac pozdrav od jos jednog Baranjca iz BGD!
  13. Majstor Mare! Pouzdano znam, radio mojim drugarima statore na Stromu i Kawi ZX10 ! Majstor se nalazi u kaludjerici br tlf : 063 205 579
  14. Losmi! Posto si zvanicno najbrzi medju GS-ovima, ,Na Navaku! Red bi bio da padne neko meze za ekipu koja je ucestvovala u pripremama!
  15. He hehehe ! znam i tko mu je pripremio motor za ovu priliku!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja