Jump to content

Moto Zajednica

celawi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: celawi

  1. Iznervirao sam se ja čitajući, a mogu da zamislim ti. Bravo za putopis! Opis taman kakav treba da bude uz slike koje su odlične.
  2. Uze mi reč sa tastature Slažem se sa ovim predlogom skroz.
  3. Dolmabahçe Palace je za deset. Sjajno napisan tekst kao i slike. Pravo uživanje je čitati ovakve postove.
  4. Biće prelepa sa ovom nijansom plave boje.
  5. U istoj sam situaciji kao što si ti bio i dosta mi je značila ova tema Kakvi su ti utisci posle par meseci vožnje?
  6. Cao svima, Jel mozete da mi kazete o ovoj marci motora i konkretno o ovom modelu? http://www.cricketradio.net/viewpage.php?page_id=10&skuter_id=24&proizvodjac_id=6 O samom kvalitetu marke? Kako se pokazao? Da li je losiji ili dobar kinez? Ovo pitam jer planiram da kupim neki scooter, pa mi je zapao za oko e charm.
  7. Rekli su mi u opstini, da bi dobio opstinske tablice, motor mora da ima manje od 50ccm i da razvija manje od 55km/h i na taj nacin bih dobio opstinske tablice, ali problem je u tome sto je ovaj motor 91 godine bio registrovan kao motocikl i to pise u saobracajnoj a danas kad sam bio na tehnickom pregledu oni su mi rekli da je nemoguce da se promeni u bicikl sa motorom. Da li neko zna kako bih mogao da resim ovaj problem?
  8. Pozdrav svima, Zanima me da li bt50s spada u bicikl sa motorom ili motocikl? Posto imam problem pri registraciji, naime ne mogu nikako da ga trajno registrujem i da ga vozim sa B kategorijom, jer kazu na tehnickom pregledu da za njega treba A kategorija, posto razvija vise od 55km/h.
  9. da li neko zna gde mogu da skinem manual za Tomos BT50?
  10. Cao Svima, Zovem se Aleksandar (25god).......uvek sam hteo da kupim neki motor (do 50ccm), e sad, imam u ponudi Tomos BT50s u izuzetnim stanju (presao oko 1500km), pa bi hteo da mi kazete sta mislite o toj kupovini. Da li mi treba A kategorija da bi mogao da ga vozim?.... Hvala svima na odgovorima....
  11. kasnim preko 120 dana za ovu temu, ali da li neko moze da mi objasni gde se nalazi ta tezga na buvljaku....ili da li ima broj od tog coveka(prodavca)?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja