Jump to content

Moto Zajednica

Angelos

Članovi
  • Broj tema i poruka

    81
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Angelos

  1. Gde su oni nasi silni fotografi, nece da google propadne ako se nakaci jos par stotina slika.
  2. E hebi ga, mi smo se svo provukli bez problema posle nadvoznjaka sa Ade, cak su nas ispropustali kroz trznjaka. Nisam uopste skontao da je otisao na shine. To je onaj momak sa novom plavom Afrikom, imao je Garmin navigaciju? Btw, apropo voznje, cini mi se da sam video nekoga danas bez tablica...
  3. Moze li neko da izgenerise onaj IPS pa da okaci ovde ?
  4. U kompletu sa pumpom i kamencicaima ?
  5. DIgo si temu staru 4 godine zbog pandura u Asanji. Mora da je bilo zgodna koleginica pa se ne hvalis direktno.
  6. Ja sam bio pre par nedelja. Prijatno sam iznenadjen domacinskom atmonferom. Decko iz salona mi je pokazao Multistradu koja je bila na servisu, nisu imali demo motor jer im nisu bili stigli akumulatori. Odgovorili su mi na sva pitanja i pod pitanja u vezi sa odrzavanjem, kupovine. Oni su definitivno moj sledeci Brand chim se steknu uslovi za kupovinu.
  7. Ja pre neki dan na panchevcu smer ka panchevu. Lik se sa motorom iskljucuje iz leve trake za panchevo skroz desno, ispred slepera koji ide pravo desnom trakom za PA. Znachi ceche sleper, stajem pored njega kollima, gledam ne verujem. U fazonu, brate ti si trebo sad da budeš na groblju da je taj sa šleperom prešao preko tebe. Toliko ne poznavanje kretanja po trakama. Leve pravo, desna pravo i desno a da ne pominje spic gde su se mnogi ukucali. Tako, ima nas svakakvih. Kao što je neko rekao, neki su postali bahati, traže štanglu po šoferki, neki su izgubljeni jer žive u teškom vremenu. Pre neki dan, izlazim na semaforu iz poprećne ulice i krećem desno. Lik ide sa lado preko duple pune u suprotnom smeru (moja leva traka) i žuri da skrene levo kako ne bi čekao semafor. Ja stanem pored njega, u fayonu da li se ti drogiraš, on meni "Imaš neki problem". Napravio bih mu pampas sa kolima samo da nisam skontao da ima dete u stolici na zadnjem sedištu. Olupam ti i auto i tebe do 15k dinara, pa se ti češi posle. Oš da me ubiješ svojom bahatošću, nema frke, ti si završio karijeru.
  8. Angelos

    Kraljevo

    Jaka masina, losi putevi (nafta, ulje, sljunak)....
  9. Ovaj Scorpio mi liči na jeftinu repliku ruskih Pandora alarma. Pandora Alarmi , recimo Pandora 4400,da ne pričamo o High End Modelima DL5000 sa RFID chipovima, takodje daljinskim paljenjem..... Mada, kada ne bi mogli da ga odvezu, digli bi ga....
  10. Angelos

    Posao.

    Nemas bas neko preevise siroko znanje u IT. Pocni od Sitel-a u Bg sa pozicije support Phone Agenta za Nemacki. Pa ces levelovati kada se malo uhodas, ima tu jos puno da se uci....
  11. Mozda se Google Glass imati neku aplikaciju za motorcikliste. Stavis garmin mape i povezes i vozi misko, nema spustanja pogleda.
  12. A grafitna tovatna mast? Ona je bese za sklopove ili lezajeve sa vecim broje obrtaja. A lanac se nikada nece vrteti brzinom kao lezajevi?
  13. Hebo ga patak, pa nije to celicni zupcasti kao na Nisanima ili Subaru STi da kosta bre 500+ jevreja. Nego se ovi nasi uvoznici ugradjuju jedno 200%. Ne moze da kosta vise od 50e da se napravi.
  14. Neko je poginuo sinoc/jutros na bulevaru. Najcesce tu imamo naviku da razvucemo, najcesce neki balvan izleti iz poprecne ulice.Sa obe strane su ili visoki ivicnjaci, ili one ograde oko drveca. Uzas jedan ako sletis sa motora je opasno, sam ako se provuces kroz iglene usi.
  15. Alkohol, manjak iskustva i nove klizave gume. Mnogo iskusniji su zagrebali asfalt zbog guma.
  16. Pa sto ne kazes covece da je na mestu Passuci-a. Obijam ovih danas glavu sta se otvorilo, nisam poveza IČ da je to taj lokal.
  17. Zvao sam ih ja u petak da pitam za Runner. Ima jedan za 435000 sto je mnogo nepovoljnije u odnosu na tvoj 3200e. Pitam li se u cemu je fora sem popusta!? Imaju jos jedan (poslednji) i kao vise se nece prodavati. WTF? Nexusa imaju, ni njih nece prodavati vec onu Apriliu SR max.
  18. Kako odraditi za CG? Povezati izlaz celije sa gasnim gorionikom ?
  19. Ako si negde pored auto puta merkur i neki delovi Zemuna. Nemo da se brines, kriv je RATEL sa Orionovim CDMA. Dali su im ratelovci frekvenciju koja se poklapa sa daljincima za kola i garaze. Puno ljudi ima glavobolje sa alarmima.
  20. @ Zvonkasta Ja mislio da zenske podrzavaju multitasking u toku viznje (sminkanje, telefoniranje). Salu na stranu, stvarno ga preterase. Da se ne vredjamo, opet su doveli balvane iz pripizdinaca da sastavljaju zakone sa ciljem uterivanja para u kasu. Bas me zanima kako ce izgledati kad se zabodes u saht bez poklopca sa desne strane!? Chekaj malo, ako vozis uz krajnju desnu stranu, zabranjeno je preticanje sa desne? Iz cega proizilazi da je dozvoljeno gurati motorcikl uz desnu ivicu? Aha, eto novog sporta.
  21. Ovo se Zile grdno varas, nece moci oni nista vise da nam napisu. Toliko su nam pokazivali u prethodnom periodu da "oni" prvi nista ne postuju. Preko je isti zakon za sve. Ja samo vidim eskalaciju nasilja prema drzavnim organima u narednom periodu do tacke pucanja (neka im je Bog u pomoci tada). Kada se budu ponasali kako treba i ne budu se bahanalisali, ja cu se prvi drzati pravila i prihvatati primedbe.
  22. Pocece polako ovde "Ruski sistem da radi', futrola za stoljpi oko butine. Obrazlozenje za dozvolu "Ugrozen sam od strane vozaca taksija, slepera i autobusa gsp-a. "
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja