Jump to content

Moto Zajednica

iksel

Članovi
  • Broj tema i poruka

    460
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu iksel

  • Rođendan 29.05.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Београд, југ
  • Motocikl
    BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i

Poslednji posetioci profila

3194 profile views

iksel's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

189

Reputacija u zajednici

  1. Зар нема у ових 14 страна баш ништа?
  2. Здраво Дражо, имао сам исти проблем, задњи брезон са десне стране је ЈЕДИНИ вод за уље у главу (види прилоге). Од ротора иде у десни декл, одатле се враћа у блок (постоји вод у блоку између дихтунга декла) и на крају се пење уз тај брезон. Провери и декл да ли пролази уље. У блоку испод брезона је мали отвор који је био запушен код мене, врло вероватно и код тебе. Кад скинеш главу сипај нитро у брезон (моджа да га и привремено извадиш) и продувај компресором. Све док њега не просвираш не стављај покловац главе, са враћеним деклом сам везицама привремено држао брегасту и верглао све док нисам добио уље код брегасте. Нису лоше те Хонде, поготово сад кад си урадио лежајеве брегасте заврши то. Поздрав!
  3. Kолико видим, има овде још електронике за задњу кочницу:
  4. Одлична справа, лично сам је пробао, нека те са срећом служи!
  5. Ћао друже, да ли имаш на продају женске панталоне?
  6. Здраво Дражо, молим те за фотографије како си урадио брегасту са лежајем. Хвала!
  7. Oво доле је вожња!!!
  8. iksel

    Auspuh KTM 690 SM

    За колеге бајкере цена 4000
  9. Свака част Бојану на гумама! Закључати тему...
  10. Ауспух - лонац од КТМ 690 SM, био на Honda XL600R, извађен пригушивач, има фабрички катализатор, један шраф заломљен. Одличан за малтретирање комшилука : ) KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu!
  11. Половна, ићи ће још 4-5000км KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu!
  12. Ћао другари. Ево да вас упознам са мојом лепотицом, видим да сте већ писали о њој Дошла је из Технодрома, није јој било добро па сам средио две бобине, лежај ланчаника на задњем точку и припадајући семеринг, лежајеве ролне ланца, офарбане пластике око фара и предњи блатобран, наштеловани вакуми, замењен семеринг на помоћном цилиндру квачила... Остаје да се убаце мапе, хвала унапред @Nešo Caponord на удаљеној подршци! Укратко, Саро је озбиљна справа, прави путни ендуро са којим је могуће обићи свет. Једина мана овог мотора је његова маса која се осети само када ниси на њему. Поздрав!
  13. Ајмо цена доле због Короне... 70€
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja