Jump to content

Moto Zajednica

beverly

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu beverly

  • Rođendan 07.04.1985.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Priboj
  • Motocikl
    Beverly 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

beverly's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Stari model od 200 ccm ima senzor a Beverly od 2004 godine sa motorom od 250 ccm ima sajlu.
  2. Odlican motor al nije za mene. Hvala na ponudi
  3. Sajlu sam ja odkinuo (odnosno njen zavrsetak) kada sam skuter stezao spanerom pa sam provukao spaner izmedju gornje plastike na volanu i donje plastike koja je fiksirana, tako da sam direktno stezao spaner na sajlu. A motor poseduje i servisnu knjigu u kojoj se lepo vidi da je zadnji servis u Italiji u ovlascenom servisu uradjen 2009 godine na 7000 KM.
  4. 2004. godiste, 9000 Km presao, 2050 evra mu je cena
  5. Motor je u ODLICNOM stanju, presao samo 9000km, 2004. godiste, bez ijednog dinara ulaganja, licno biran u Italiji, u julu uradnjen kompletan servis, zamenjen antifriz, ulje, filter ulja, filter vazduha svecica, nova sajla kilometar sata i guma tek stavljena nije ni 300 kilometara presla. Na motoru je sve u savrsenom stanju i apsolutno sve radi. Posedujem servisnu knjigu, i svu dokumentaciju od kada je proizveden (posedujem dokumentaciju i od prethodnog vlasnika u Italiji), cod karticu, dva kljuca, kofer, vizir kao i svu dokumentaciju koja je bila potrebna oko uvoza. Moguca svaka provera, dajem garanciju na motor. Cena: 2.050 evra Tel: 0641613718
  6. Druze ako hoces mogu ti naruciti gumu posto i ja treba da kupim po extra ceni, samo 55 evra Sava mc28 diamod Pozdrav druze! Vidim da i ti vozis Beverly , pa me zanima mozes li mi pomoci u potrazi za zadnjom gumom za isti?Gde se snabdevas ti?Pozdrav iz Nisa i unapred hvala !!!
  7. Hvala kolega, moram zvati bobana da mi to napravi, nego da li moram slati moju sajlu koja je pukla pa da na osnovu nje pravi ili kako?
  8. Sta drugo da vam kazem sem da se zahvalim. Zvacu ih pa javljam sta sam uradio.
  9. Kontaktiracu ih obavezno, hvala na informaciji.
  10. Jel zna neko gde ima da se kupe delovi za beverly 250,jel ima neko polovan da ga rastura, sada mi trenutno treba sajla kilometar sata i usisno grlo, a interesuje me inace gde ima delova za ovaj model sutra nesto kad ode da ne mislim gde ima?
  11. Sto se tice sedista nemam nikakvih problema al zato imam sledece: - Pukla mi sajla od kilometar sata i ne mogu nigde da je nadjem da kupim, nesto sam sam pravio imrovizovo i u sustini napravio sa da mi pokazuje koliko idem ali mnogo drhti kazaljka jer nije original sajla - Napuklo mi usisno grlo (sto ide od karburatora u cilindar) i to isto ne mogu nigde da nadjem - Od kako sam ga kupio čuje mi se metalni zvuk negde oko variomata (verovatno zvono) - Ne radi mi svetlo ispod sedista i onaj izlaz za upaljac (to ce biti sledece da pokusam da napravim) Ima li neko ideju gde bi mogao da nadjem ovu sajlu i usisno grlo, u stvari gde uopste ima delova za Beverly 250)
  12. Jesam siguran da ima sajlu jer sam je vec skinuo i video da je pukla. A u pravu si da beverly 200 ccm nije imao sajlu nego je to bilo elektronski i upravo to mu je i bila mana pa je od 2004. godine u modelu od 250 cmm (naslednika od 200 ccm) ta mana ispravljena i stavljena klasicna sajla. Samo me interesuje gde li je mogu naci da kupim bilo novu bilo polovnu.
  13. Kupujem sajlu kilometar sata za Beverly 250 2004. godiste.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja