Jump to content

Moto Zajednica

gorkitj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gorkitj's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Велики поздрав. Прво иде овим редом: Пошаљеш мејл Хиландару на pilgrims@hilandar.org молбу за долазак. Ако ти одобре долазак онда планираш све друго. Што се тиче смјештаја и остављања мотора у Уранополису то није никакав проблем јер их имате доста у понуди. Најбоље је моторе оставити на јавни паркинг који се налази са лијеве стране од луке. Ако га оставиш у метох Каково онда би морао неко да те вози до брода (око 20 минута), а такође и са брода до Какова у повратку. Још нити један мотор није крочио на тло Свете Горе, нити зато има благослова. На брод могу само аутомобили са таблицама Свете Горе, као и они са специјалним дозволама од управе Свете Горе. Више о томе како посјетити Хиландар имате овдје http://www.hilandar.org/wp-content/uploads/2014/10/Terra-Travel1.png http://www.hilandar.org/wp-content/uploads/2014/08/favicon_2.png Како посетити Хиландар | ХИЛАНДАР - Ι.Μ. ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ - HILANDAR WWW.HILANDAR.ORG Visit the post for more. Свако добрро.
  2. Роси Маркес Лоренцо
  3. Ма ништа брате мој. Ја сам ових дана у Бг, долазим у петак до НС па ако будеш за кафу можемо попити негдје.
  4. Поздрав за тебе Мареш!!! Само да те поздравим, ја сам такође Ботин друг који је наговарао Боту да иде са нама на пут, а наравно позив је важио и за све Ботине другове Једна мала исправка, није да нико није из групе био у Хиландару, био сам ја. Мој брат је монах у Хиландару, тако да ..., они нису на вријеме резервисали смјештај у Хиландару, а као што ти знаш посебно за тако велику групу мора да се резеврише смјештај доста прије, чак и мјесецима прије.. Мени је јако жао што није нико од вас могао да иде и што се нисмо упознали и што нисмо возили заједно, али даће Бог, биће прилика. Што се тиче путописа, врло лијеп и занимљив стил писања, само настави. Горан Т.
  5. Ljudi, tek ce da bude zanimljivo! Evo i ja koji sam ucestvovao sa ovom divnom ekipom na putu jedva cekam nastavak putopisa
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja