Jump to content

Moto Zajednica

millanle

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    BMW R850RT, Kawasaki VN 900

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

millanle's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. @millan Cestitam na VN 900 , moze li ova tema malo da se osvezi ? . nista utisci ? , neki video .... Prošlo jer godinu dana od kako je Bmw prešo u dobre ruke. Ono što sam zaboravio da kažem u vezi auspuha , a to je da je zvuk daleko bolji,jači i dublji u odnosu na standardni. Imam Snimak u kompu i ako nekog interesuje od članova mogu mu poslati na viber . Inače zvuk snimljen i uzivo su nebo i zemlja. Bolje se čuje uživo.
  2. Pozdrav zajednici! Da osvežim temu malo. Pošto u doba korone nemamo šta drugo raditi ja sam se bacio na izradu crash bara koji je zaštićen, ofarban i postavljen na motoru. Pošto nisam našao adekvatnu cev od prohroma(savijali dve i nije dobro bilo) uzeo sam debelozidnu cev od 34mm i od prijatelja sam prekopirao sa njegovog motora(kawasaki nomad 1500) crash bar. Namera mi je da presvučem crash bar kožom sa resicama.
  3. Spremna drva, a stiže i ugalj uskoro. Kaiš menjan kod predhodnog vlasnika i posedujem račune iz servisa. Na oko je isto dobar.
  4. Uz njega sam dobio kompletnu istoriju servisiranja i prošli vlasnik mu je sipao castrol 10w40, ja sam pošto su kod nas letnje temperature ove godine prelazile i više od 40 stepeni sipao IPONE 15w50 Road Twin.
  5. Ovaj tvoj ima dobru opremu. Mislim da je LT verzija!
  6. Harlija vozi moj prijatelj i znam o čemu se radi. Trenutno mi je čerga toliko velika da mogu da se zadovoljim ovim što imam. Inače ne volim velike brzine. Peta brzina i 80 na sat idealna kombinacija za uživanje.
  7. Pozdrav ! Uvežen pre tri nedelje i sad kreće polako sređivanje, a uskoro i zanimacija za dosadnu zimu, 2006-to godište , 60000 km kupljen od prvog vlasnika. Bacite oko , i pišite sve što znate o motoru.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja