Jump to content

Moto Zajednica

ducky590

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ducky590

  • Rođendan 25.06.1988.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Zagreb
  • Motocikl
    Apollo Orion RX 250 Supermoto

ducky590's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. regler na nasem, puni struju u akumulator, najbolje pogledat na ebaju-rabljeni. pogledaj po sifri na njemu, nemora bit od kle-a, ima i od drugih motora, a odgovaraju.
  2. Ista stvar i kod mene, probao sam varenjem, al je opet vrlo brzo puklo. previse vibracija. stavio sam zip trakice i jos uvijek drze.
  3. Daj podeli s nama, to se i nama može desiti.... Osim ako nisi bio na nečemu pa ti se prvidjalo pa si to rešio detoksinacijom. Skroz je bio poludio kad su se svijetla palila, a razlog je bio jer se nije dosta punio akumulator, prvo sam mislio da negdje nije bio dobar spoj, al sve je bilo ok. problem je bio sto mu se na magnete nakupila neka siva masa (najvjerovatnije fine strugotine pomesane s uljem). sve sam to obrisao, vratio nazad i bilo sve 5. A sto se detoksikacije tice, nema potrebe za tim, jos kolko tolko dobro funkcioniram :lol:
  4. Doslo do nekakvog problena danas, posto je suncano, otisao sam se provozat par kilometara i pri kraju voznje na displeju di pisu okretaji, poceko pokazivat da vrti preko 20 000 okretaja . stanem sa strane, u leru pise normalno, 1500-1600, dodajem gas, opet skace preko 20 000. krenem vozit, do pol gasa sve normalno, a vise od toga, pocinje se gusit, ne vuce i puca iz auspuha. sta bi moglo bit? jel imao neko takva iskustva? svjecina je normalna, nema gareži. CDI mozda?
  5. samo cu onda zatvorit i skratit gumene cijevi od njega. boli ga gledati ovakvog dok je vani suncano vrijeme
  6. @ johann zanima me taj EGR ventil, sta se dobije njegovim izbacivanjem, vidim da je spojen i na motor i na karburator. jel to to?
  7. @ johann e sad, ima vise razloga zasto moze trzat, meni je na visim trzao kad sam stavio otvoren auspuh, a ralog je bio sto nije dobivao dosta goriva, stavio sam vecu diznu i trzanja su nestala.
  8. Cestitke Johannu na pili! a sto se tice menjaca, nasao majstora i reko je da se menjaju samo zupcanici koji su se polomili, svaki zasebno, da se se menja cijeli menjac. sad cekam kad bude gotov i koja ce cena bit.
  9. Menjac, tako i Nemci kazu upravo tako
  10. Jel zna neko mozda, jel se daju mjenjat samo zupcanici na getribi il se mjenja sve komplet?
  11. skinuo perforiranu cijev i vunu van i zvuk je neprocijenjiv, ali ipak malo preglasan.
  12. Znaci rok trajanja apolla je 2 godine....
  13. dizna se moze promijeniti do 120 velicine, samo sta se mora otvoriti auspuh, maknut katalizator i stavit gljiva umjesto njegovog filtera zraka, automatski dobije vise zraka. ali samo do 120, na vecoj dizni od toga ce se pocet gusit.
  14. Dosadila mi bila bijela boja, pa presao malo na crvenu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja