Jump to content

Moto Zajednica

MADMAX

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

MADMAX's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. mijenjao bih yamahu r6 2008 godiste servisirana nove gume skorpion izduv presla 3 ipo hiljade strane table za ktm super duke
  2. ok sefe! kad se zavucem ispod njega javljam ti sta sam uradio )
  3. znaci ne moram da skidam karter???? jedino ako bude do njega nesto moracu da skinem karteer da mu pridjem???
  4. jedan majstor mi je rekao da je moguce kada se prevrnuo motor da se zaglavio plovak od ulja koji stoji u karteru! ako je to dali mogu voziti motor bez problema ili moram skidati karter i to vratiti kako treba???
  5. lampica je sa kanticom od ulja! moze li biti da se taj pinjol zaprljao pa poblesavio??
  6. kako da ugasim lampicu ? treba li samo da skinemdzek sa pinjola ili nesto drugo????
  7. nivo sam provjeravao i dosuo malo ulja i sad mi je na maximum! sto se ulja tice to je u redu! imas li broj tog nese??? zna li neko mozda dje se tacno nalazi pinjol na r6?
  8. sve sam dzekove pregledao i svaki je u redu! nasao sam i pinjol koji stoji na motoru tacno kod zadnjeg amortizera ali ne znam jeli to od ulja ili od temperature??? ako je do instalacije smeta li mi to da vozim motor????
  9. lampica od ulja mi treperi i kad samo dam kontak ne palim motor!!!!
  10. procitao sam na forumu da neki imaju slican problem kao moj i da je resenje sto ce dosuti ulje nam aximum jer ako je i malo ispod maximuma pali se lampica! ja sam uradio isto ali meni se i dalje pali! treperi ?????? motor je star cetiri mjeseca nemoguce da je viskozitet ulja los pa ne moze da napravi pritisak??????
  11. imam jedan problem! motor mi je bio malo udaren sa prednje strane od udara je bio slomljen dzek koji ulazi u istrument tablu pa sam promijenio taj dio instalacije komplet i sve mi radi normalno osim sto mi treperi lampica od ulja! nivo ulja u motoru je normalan! moze li biti neka greska do instalacije ili treba da provjerim nesto drugo! mislim da je pinjol od ulja u redu??????
  12. obecao mi je jedan drug da ce mi donijeti iz njemacke a ako me ispali zovem ga ! hvala ti puno!
  13. zna li neko jeli taj dio instalacije isti kao na r6 2007 godiste_? znaci dio instalacije koji se kaci na tablu farove i jos neke senzore koji stoje u prednju masku i zavrsava se odma pri vrhu desne plastike imaju tri dzeka na koja se zavrsava ta instalacija ???? to dje se zavrsava dodje tacno ispod desne rucke na vrhu desne plastike?????
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja