Jump to content

Moto Zajednica

Yankiee

Članovi
  • Broj tema i poruka

    222
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Yankiee

  • Rođendan 16.03.1968.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica
  • Motocikl
    BMW R1100RT

Poslednji posetioci profila

4095 profile views

Yankiee's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

104

Reputacija u zajednici

  1. Yankiee

    R1100RT 1996-2001

    Pozdrav svima pa i ja da objavim moje utiske 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1999 2. Vreme provedeno na motociklu: 3 godine 18000 km 3. Šta mi se dopada: Kocnice su vrh , udobnost , zastita od vetra , potrosnja 5l , upravljivost, izdrzljivost motora i ostale sitnice koje voznju znace ! 4. Šta je moglo biti bolje: Ima par mana prilagodljivih uz izdatke i mastu : volan i opcije originala nisu dovoljne za svakog vozaca, niska copava, od zamora materijala i opterecenja lomi se desni srednji drzac rama na kucistu menjaca koji je od aluminijuma, originalni zadnji kofer je za jednu kacigu a bilo koji drugi se ne moze montirati zbog paktregera. sediste godinama gubi svojstva i postaje nepodnosljivo za duze relacije. Ima i mana koje se ne mogu ispraviti vec moras ziveti s njima . Plasticni oklop da skines i vratis a nista ne polomis trazi vremena i zivaca. Retrovizori jesu nisko iako su pregledni ali kad spustis pogled ne vidis ni perifernim vidom napred. Za neke redovne zamene potrosnih delova mora se rastaviti skoro ceo motor, lamela , senzori brzine i posebno nulte sto im je osetljiva tacka. Oseca se jako bocni vetar . 5. Moj utisak: Da ima novi 1100 ili 1150 pre bih ga kupio nego 1200 iako je dizajn zastareo jer je pravi turing motor za moju visinu od 195 cm. Ne nadjem mu kod drugih marki adekvatnog suparnika, dakle meni motor za citav zivot ! Komentar na prethodni rew. Ne baca boxer motor u stranu vec jednostrano vesanje zadnjeg tocka ! Kaseta napred i nije za odlaganje vec je za kasetofon koji je imao kao nov Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor.
  2. Sedista kao na slici u odlicnom stanju 15000 din
  3. Koristene nepunu sezonu u odlicnom stanju. nedostaje samo jedna originalna gumica na nogostupu. sraf na sraf spremno za montazu. Cena 18000 din
  4. Rebel mi je najlepsi od najmanjih chopera ali je najslabiji tesko moze izvuci 80 na sat dok marauder gazi 100 naravno ako si sam i nenatovaren ! Tu je Virago bolji od oba pa intruder 125 i najbolji od svih shadow 125. naravno ova dva poslednja su i znatno skuplja Po kvalitetu jedna ocena vise za Rebel, po odrzavanju Marauder ima kineskih kopija gde mozes iskorititi delove a vise od duplo su jeftiniji, ne znam da li rebel ima kinesku kopiju. Ali bilo koji od ovih od 250 su duplo bolji tako da ako ikako mozes uzmi 250 . poz i sretno
  5. Mozes staviti gumu koju ti gabariti dozvole,nije greska do nekih canti ali sigurno ti moze uticati na stabilnost na koju se naviknes oprezno, ja ne menjam fabricke dimenzije .
  6. Ako hoces novu heidenau ili dunlop mogu da ti pomognem na koji god nacin zelis da je doteramo iz madjarske !
  7. Hvala i izvinite ali meni je zaista jako zanimljivo pa rekoh mozda jos nekome bude !
  8. Ne vredjam se , nisam znao izgleda jer nisam citao a mislio sam da bi bilo zanimljivo da se vidi i da je to dovoljno ! treba samo pritisnuti ponovo na ponudjenu opciju linka na toj strani koju si kopirao !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja