Jump to content

Moto Zajednica

dzontra

Članovi
  • Broj tema i poruka

    42
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

dzontra's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Japan Motegi MotoGP Race 2010 Rossi vs. Lorenzo Highlights http://www.youtube.com/watch?v=sH2f8WiQ9Y4 pozdrav
  2. Sad sam video vec u celini. Neki moto klubovi će se pridružiti skupu. http://www.24sata.rs/novisad.php?id=76155
  3. Ja mislim da je ovaj protest gradjana pod nazivom "nisi sam na ulici" sasvim ok. Moto klubovi, pojedinci sa motorima i skuterima bi trebalo da se priključe skupu u što većem broju. Time bi pokazali solidarnost sa gradjanima i protest protiv bahate (kako god to nazvali) vožnje. Posebno bi trebalo da se okrpi saobraćanja policija jer ne radi svoj posao, a svojim neradom i neprimenjivanjem propisa učestvuje u stvaranju izuzetne nekulture u saobraćaju koja vlada kod nas. Ali, pošto je svakog čuda 3 dana dosta, od sutra će biti sve po starom a policija će iz žbunja juriti penzionere koji se nisu vezali.
  4. Iskreno saucešće porodici i prijateljima nastradalog dečaka. Ne postoji uteha za ovo što mu se desilo
  5. Teorijski deo kursa je bio odličan. Sad treba sve to i u praksi naučiti ;D Želeo bih da se zahvalim organizatorima i predavačima na organizaciji ovakvog vida druženja i obuke. S obzirom da smo svi sedeli 5 sati u klupama po troje, mislim da bolja preporuka za sledeći kurs bezbedne vožnje (onima koji nisu bili) i ne treba. Veliki pozdrav i hvala na svemu.
  6. Puno srece, i sit da se navozas
  7. Brz oporavak ti zelim. Cuvaj glavu.
  8. Saucešće porodici i prijateljima. Drugo ni ne znam šta da napišem. Baš sam bio ubeđen da će se izvući na osnovu poslednjih vesti i da je pitanje vremena kad će ponovo da sedne na stroma.
  9. Pise da je kupio 19.9% procenata Suzukija, a nema ništa specijalno o nekom novom razvoju... Izgleda da ni oni sami ne znaju šta će sa tim ili neće da kažu pozdrav
  10. Eurosport - Mon, 10 Aug 13:58:00 2009 Ducati team director Livio Suppo has confirmed Australian Casey Stoner will miss the next three MotoGP races to give him the chance to get back to full fitness. http://uk.eurosport.yahoo.com/10082009/58/stoner-miss-next-three-races.html Steta.
  11. Jedna od repriza je u 13h (nedelja) na ESP2.
  12. Super je putopis i fotografije. Ustvari, sve je super osim onoga kad ste se smrzli preko noci. Rumunija je izgleda zanimljivija od "dosadnog" zapada za ovakve avanture.
  13. Steta sto vreme nije bilo bolje. Rosi ih je saprao sve, tako da bi bila bruka da su nastavili da voze posle prekida.
  14. Super je putopis. Dobre su ti slike sa plaze. Vodopadi su ekstra, nisam znao da to postoji u Hercegovini. Deluju kao odlicno opravdanje za jednu turu pozdrav
  15. Nadam se da ces se brzo oporaviti. To sto si opisao u prvoj poruci su klasicni simptomi blagog potresa mozga (mucnina...). Ne znam da li bi trebalo non stop da gledas u PC, ili da se ipak malo vise odmaras (blejis, dremas). Kad vozim izmedju automobila, ako posumljam da me ne vide, cesto svirnem iz predostroznosti. A cesto posumljam da me ne vide btw. jel su se smirili roditelji? pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja